بعد فرهنگي و علمي آموزش ‌دانشگاهيان در اولويت است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۰۰۵
رئيس دانشگاه پيام‌نور كرمان:

بعد فرهنگي و علمي آموزش ‌دانشگاهيان در اولويت است

رئيس دانشگاه پيام‌نور كرمان گفت: هدف ما مدرك‌سازي نيست، بلكه بعد فرهنگي و علمي آموزش‌ها در اولويت قرار دارد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از كرمان، عنايت‌الله معافي امروز در ديدار با نماينده ولي‌فقيه در استان كرمان اظهار داشت: دانشگاه پيام‌نور كرمان از سال 84 در دولت‌هاي نهم و دهم حركت رو به ‌رشدي را شروع كرده است و اين روند همچنان ادامه دارد.

وي افزود: بر اساس گرايش‌هاي مختلف كه در كشور وجود دارد، بايد كار علمي و فرهنگي را توام با يكديگر پيش ببريم و اين مهم در دستور كار ما در دانشگاه پيام‌نور کرمان قرار دارد.

رئيس دانشگاه پيام‌نور كرمان تصريح كرد: اقداماتي كه طي پنج سال اخير در اين دانشگاه انجام شده، چند برابر اقداماتي است كه از ابتداي تاسيس اين دانشگاه تا سال84 در دانشگاه پيام نور كرمان صورت گرفته است.

معافي خاطرنشان كرد: تعداد دانشجويان اين دانشگاه از 11 هزار نفر به 38 هزار نفر در دولت نهم و دهم ارتقا پيدا كرده كه در نوع خود اقدامي بي‌نظير است.

وي اذعان داشت: فضاي عمراني اين مجموعه چهار برابر كل دوران تاسيس اين دانشگاه در استان كرمان است.

رئيس دانشگاه پيام‌نور كرمان با بيان اينكه از ورود افراد بدحجاب و بدپوشش به محيط دانشگاه جلوگيري مي‌شود، اظهار داشت: براي مقابله با جريان فتنه‌هاي اخير در دانشگاه پيام‌نور اقدامات خوبي انجام، و در اين راستا بيانيه‌هايي صادر شده است.

معافي تصريح كرد: درصد قابل توجهي از قبولي‌هاي كارشناسي ارشد و دكترا در دانشگاه‌هاي دولتي از دانشجويان مشغول به تحصيل در دانشگاه‌هاي پيام‌نور استان كرمان هستند.

وي اذعان داشت: هدف ما مدرك‌سازي نيست، بلكه بعد فرهنگي و علمي آموزش‌ها در اولويت دانشگاه ها قرار دارد.

حجت‌الاسلام مجيد نصيري، رئيس دانشگاه پيام‌نور شهرستان فهرج نيز در اين ديدار اظهار داشت: در دانشگاه پيام‌نور همراه مسائل آموزشي و علمي، مسائل تربيتي و اخلاقي نيز مدنظر است.

وي افزود: حضور روحانيان در اين دانشگاه‌ها نشانه جدي گرفتن مسائل معنوي در كنار مسائل علمي و آموزشي است.

رئيس دانشگاه پيام‌نور در شهرستان ريگان با تقدير از حمايت‌هاي استاندار كرمان عنوان كرد: روساي دانشگاه پيام‌نور نسبت به ديانت دانشجويان بسيار حساس هستند.

نصيري تصريح كرد : دانشگاه اهرم قوي است و بايد از آن به خوبي در بحث فرهنگ‌سازي جامعه استفاده كنيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار