آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۰۷۸۶

وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی نیز به عمان سفر می‌کند

پس از سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به عمان، این بار وزیر اطلاعات و حمل و نقل اسرائیل به عمان سفر می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه دو اسرائیل، یسرائیل کاتس، وزیر اطلاعات و حمل و نقل رژیم صهیونیستی هفته آتی به منظور مشارکت در کنفرانسی درباره حمل و نقل بین‌المللی به عمان سفر می‌کند.

طبق گزارش این شبکه عبری زبان، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نشست هفتگی خود در روز یکشنبه اعلام کرد که کاتس در قالب سفری سیاسی به عمان سفر خواهد کرد.

کاتس در این کنفرانس درخصوص حمل و نقل بین‌المللی به بررسی طرح یا پیشنهاد مشترک میان خود و نتانیاهو در راستای توسعه خطوط حمل و نقل یا راه آهن میان اراضی اشغالی و کشور‌های حوزه خلیج‌فارس خواهد پرداخت.

بنیامین نتانیاهو و ساره همسرش روز پنجشنبه به همراه هیأتی عالی‌رتبه به عمان سفر کرد و با سلطان قابوس بن سعید، پادشاه این کشور دیدار کرد.
 
وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی نیز به عمان سفر می‌کند

دفتر نتانیاهو پیشتر اعلام کرد، این اولین دیدار رسمی در این سطح از سال ۱۹۹۶ میلادی است و این گامی قابل لمس در جهت اجرای سیاست نتانیاهو و تلاش برای تقویت روابط با کشور‌های منطقه از طریق اراده مهارت‌های اسرائیلی در زمینه‌های امنیتی، تکنولوژیکی و اقتصادی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار