کد خبر:۷۲۱۴۹۱
در تازه‌ترین نوآوری،

چسب بخیه از جنس طلا و ابریشم با فناوری نانو تولید شد

محققان دانشگاه آریزونا موفق شدند به ترکیب ابریشم مایع و نانوذرات طلا برای تولید نمونه‌های بهتری از چسب‌های بخیه دست پیدا کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اگر چه چسب زخم‌های جراحی که با استفاده از یک دستگاه منگنه خاص موسوم به استاپلر ثابت می‌شوند، آسیبی به پوست بدن نمی‌رسانند، اما فناوری جدید موجب می‌شود که نیازی به استفاده از دستگاه مذکور وجود نداشته باشد.

منگنه جراحی که برای نزدیک کردن لبه‌های پوست و گاهی بافت‌های داخلی بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد، معمولا پلاستیکی بوده و حاوی تعدادی سوزن منگنه استریل است. اگر چه دستگاه یادشده وزن کم وسرعت بالایی دارد، اما گاهی باعث عفونت شده و گاهی به بافت‌های داخلی بدن آسیب می‌رساند.

در مواردی نیز استفاده نادرست از دستگاه یادشده به زیبایی طبیعی بدن آسیب زده یا فرایند التیام بخشی سلول‌ها را کند می‌کند.

اما چسب زخم‌های مهر و موم کننده و التیام بخش که با استفاده از ابریشم و طلا تولید می‌شوند این مشکلات را ندارند. این چسب زخم‌ها که به نانوسیلانت‌های فعال شونده با لیزر یا LANS مشهور هستند، متشکل از ابریشم مایع زیستی سازگار با بدن هستند که با استفاده از پیله کرم ابریشم تولید شده و با نانوذرات طلایی مخلوط شده اند.

بعد از قراردادن این ترکیب بر روی زخم بر روی آن لیزر تابیده می‌شود و گرمای ایجاد شده موجب محبوس شدن کامل زخم می‌شود. استفاده از طلا موجب سرد شدن سریع این ترکیب و به حداقل رساندن امکان آسیب دیدن بافت بدن می‌شود.

در حال حاضر دو نوع از این چسب بخیه برای التیام بخشی اعضای داخلی بدن و همین طور زخم‌های روی پوست بدن تولید شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار