کد خبر:۷۲۱۵۶۹

تدارک ۶ کشور عربی در مصر برای مانور نظامی

نیرو‌های شش کشور عربی برای انجام یک مانور نظامی به نام «سپر ۱» در مصر گرد آمده‌اند. به باور کارشناسان هدف این مانور روشن است؛ ایجاد اتحادی نظامی در برابر جمهوری اسلامی ایران.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نیرو‌های نظامی شش کشور عربی برای انجام یک مانور بزرگ وارد مصر شده‌اند. مانوری که در آن نیرو‌های زمینی، هوایی و دریایی عربستان سعودی، مصر، امارات متحده عربی، کویت، بحرین و اردن شرکت دارند.

روزنامه "الاهرام"، نزدیک به دولت مصر و چاپ قاهره، نوشته است که عملیات "سپر عربی ۱" بزرگ‌ترین مانور عربی است. لبنان و مراکش به عنوان ناظر در این مانور شرکت دارند.

مانور یاد شده در روز‌های سوم تا ۱۶ نوامبر در غرب مصر انجام می‌شود.

در گزارش "الاهرام" آمده است که این مانور بخشی از برنامه نیرو‌های نظامی مصر برای گسترش مناسبات با کشور‌های دوست و همکاری مشترک نظامی با آن‌ها در برابر تهدید‌های احتمالی است. همه کشور‌های شرکت کننده متحدان نزدیک آمریکا در منطقه خاورمیانه هستند.

سال گذشته چند کشور عرب منطقه با هم تصمیم گرفتند که نوعی "ناتوی عربی" را ایجاد کنند. نام "ناتوی عربی" را برخی از ناظران به "اتحاد استراتژیک خاورمیانه" داده‌اند.

در واقع اعلام برگزاری این مانور کمی بیش از یک ماه پس از آن صورت گرفت که مایک پومپئو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، با همتایانش از شش کشور عربی که در این مانور شرکت دارند و همچنین عمان و قطر دیدار کرد تا ایده ایجاد اتحادی سنی را پیش ببرد که هم‌پیمانان آمریکا در خاورمیانه را علیه ایران شیعه متحد کند؛ هدفی که این کشور‌ها تلاشی برای پنهان کردن آن نکرده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار