آرمان هاي بلند نظام اسلامي را با سلاح شهادت، بصيرت و خودباوري حفاظت مي کنيم
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، در اين بيانيه با تأکيد بر اينکه سوم خرداد در تاريخ انقلاب اسلامي نماد عيني وعده الهي مبني بر پيروزي عده اي کم بر کثرت دشمنان اسلام بود، آمده است: حماسه آزاد سازي خرمشهر بازتاب عشق ورزي جوانان ايران اسلامي به روح حماسه عاشورايي است و فتح خرمشهر نيز برگرفته از عاشوراي حسيني بود که تا ابد راهنماي جواناني است که آزادي و استقلال را زير بناي امنيت و هويت ملي مي دانند.
اين بيانيه مي افزايد: در سوم خرداد؛ آن روز به ياد ماندني و حماسي، ملت بزرگ ايران بار ديگر ثابت کرد که در برابر عزم و اراده مبتني بر مباني اعتقادي جهاد و شهادت، استکبار سرنوشتي به جز شکست ندارد.
سپاه حضرت قمر بني هاشم (ع) استان چهار محال و بختياري در اين بيانيه با اشاره به اينکه امروز دشمنان اسلام و انقلاب اسلامي با تجربه ناکامي که در توطئه هاي نظامي داشته اند، تهاجم همه جانبه فرهنگي و توطئه هاي تفرقه افکنانه به منظور ايجاد اختلاف در بين ملت ايران را در دستور کار خود قرار داده اند، خاطر نشان کرده است: حضور با شکوه ملت ايران در صحنه هاي مختلف دفاع از نظام جمهوري اسلامي، علاوه بر ارج نهادن به ايثار و مقاومت امام راحل (ره) و شهدا، انقلاب و دوران دفاع مقدس، توطئه هاي جديد استکبار جهاني را يکي پس از ديگري خنثي مي کند.
سپاه حضرت قمر بني هاشم (ع) استان چهارمحال و بختياري در اين بيانيه ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهيدان دوران دفاع مقدس بويژه شهداي گرانقدر اين استان و تجليل از رشادت ها و جانفشاني هاي رزمندگان اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس بر لزوم آمادگي همه جانبه در برابر دشمنان نظام تأکيد کرده است.
در پايان اين بيانيه تصريح شده است: رزمندگان توانمند استان چهارمحال و بختياري همانند دوران دفاع مقدس به عنوان سرباز ولايت و رهبري در برابر توطئه هاي زور مدارانه استکبار جهاني ايستاده و با سلاح شهادت، بصيرت و خودباوري از آرمان بلند خويش دفاع خواهند کرد./انتهاي پيام/