آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۵۵۹۳

واکنش «ماکرون» به تشدید اعتراضات مردمی در فرانسه

رئیس‌جمهوری فرانسه در واکنش به تظاهرات گسترده مردم این کشور در اعتراض به افزایش قیمت سوخت گفت: حل این مسأله از طریق گفتگو ممکن است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، امانوئل ماکرون رئیس‌جمهوری فرانسه در اظهاراتی در جمع خبرنگاران در دانشگاه «کاتولیک لوون» بلژیک در ارتباط با تظاهرات های اعتراضی علیه افزایش قیمت سوخت در فرانسه اعلام کرد: حل این مسئله از طریق گفتگو ممکن است.

رئیس‌جمهوری فرانسه با بیان اینکه دولت این کشور قصد اعمال مالیات بیشتر بر سوخت های فسیلی را دارد، افزود: برای کاهش آلودگی هوا نیز به شهروندانی که می خواهند خودروهای الکتریکی بخرند، کمک می کنیم.

از سوی دیگر به گفته کریستف کاستنر وزیر کشور فرانسه در تظاهرات مردم این کشور در اعتراض به افزایش قیمت سوخت ۵۲۸ نفر زخمی شدند که حال ۱۷ نفر از این مجروحان وخیم گزارش شده است.

حدود ۲۸۷ هزار نفر از مردم فرانسه از روز شنبه هفته جاری تا کنون در اعتراض به تصمیم دولت مبنی بر اعمال تعرفه اضافی بر سوخت مایع صدها راه و خیابان در سراسر این کشور را بستند. این تظاهرات ها همچنان ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار