آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۵۸۰۶

وزیر صهیونیست، رهبر جنبش حماس را تهدید کرد

وزیر ساخت‌وساز رژیم صهیونیستی ضمن اعلام اینکه جنگ بزرگی علیه غزه در راه است؛ افزود رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه عمر درازی نخواهد داشت.
 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «یوآو گالانت» وزیر ساخت‌وساز رژیم صهیونیستی طی اظهارات «یحیی السنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه را تهدید به ترور و نوار غزه را تهدید به جنگ کرد.

گالانت امروز (چهارشنبه) در یک نشست دیپلماتیک که توسط روزنامه صهیونیستی «جرازولم پست» برگزار شد، ادعا کرد زمان (زندگی) یحیی السنوار «محدود» است و عمر او به خانه سالمندان نمی‌رسد (زیاد عمر نمی‌کند).

وی درباره نوار غزه گفت: اگر آن‌ها خواستار جنگ هستند شکستشان خواهیم داد؛ و اگر خواستار صحبت کردن هستند با آن‌ها صحبت خواهیم کرد. عملیات نظامی بزرگی علیه نوار غزه در راه است؛ ما مشخص خواهیم کرد که این حمله کی و چگونه انجام می‌شود، مدیریت این حمله را به حماس نخواهیم داد.

گالانت تأکید کرد: اگر دلیلی وجود داشته باشد، عملیات نظامی بزرگی (علیه غزه) خواهیم داشت و پیروز خواهیم شد. این به نفع اسرائیل نیست، اما اگر وضعیت ایجاد کند، آن را انجام خواهیم داد.

وزیر ساخت‌وساز رژیم صهیونیستی در پایان مدعی شد در طول ۱۰۰ سال اخیر هیچ شریک فلسطینیِ قبل مذاکره‌ای پیدا نشده است.

پس از صحبت‌های هفته جاری «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که تلویحا به احتمال جنگ دیگری علیه نوار غزه اشاره کرد، گروه‌های مقاومت فلسطین در نوار غزه آمادگی خود را برای هر عملیات نظامی احتمالی حفظ کرده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار