انقلاب اسلامي بر پايه انديشه ديني، غرب را به چالش كشاند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۶۱۲
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي در دانشگاه پيام نور ايلام:

انقلاب اسلامي بر پايه انديشه ديني، غرب را به چالش كشاند

وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي، با اشاره به اينكه انقلاب اسلامي تهديد كننده منافع كشورهاي استكباري است، گفت: انقلاب اسلامي با آگاهي دادن به ملت هاي دنيا بر پايه انديشه ديني، غرب را به چالش كشاند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ايلام، محمدحسين صفار هرندي ديروز در جمع دانشجويان دانشگاه پيام نور ايلام، تصريح كرد: دشمنان انقلاب اسلامي در سال 59  جنگ تحميلي را عليه ايران اسلامي به راه انداخته و هشت سال با ايران اسلامي وارد جنگ شدند.


وي افزود: فتح خرمشهر نمونه بارزي از مقاومت و ايستادگي رزمندگان اسلام در برابر دشمنان نظام بود.

وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي اظهار داشت: دشمنان در هشت سال جنگ نتوانستند ايران اسلامي را به زانو درآورند و هر روز ظفر و پايمردي ملت ايران آنان را نا اميد و مأيوس كرد.

صفار هرندي با اشاره به اينكه از بدو تاسيس حكومت اسلامي در ايران، اين موضوع در ذهن استكبار و قدرت هاي وابسته به آن در جهان ظهور كرد، افزود: دشمنان در جنگ هشت ساله نتوانستند ايران اسلامي ر ابه زعم خود نابود و از ميان بردارند و پس از آن به تلاش و تكاپوي مدل جديدي برآمدند.

وي ادامه داد: دشمنان امروز نيز با استفاده از جنگ نرم تمام تلاش خود را صرف مقابله با تفكر امام راحل مي كنند.

وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي خاطرنشان كرد: در حال حاضر همانند گذشته تأثير انقلاب اسلامي ايران در عرصه هاي بين المللي و جهاني بسيار شگرف است.

در پايان اين نشست، صفارهرندي به سئوالات دانشجويان در زمينه مسائل داخلي و بين المللي پاسخ داد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار