آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۶۶۹۲
رئیس دانشگاه اصفهان:

جشنواره ملی حرکت موجب بازتولید چرخه دانش‌بنیان می‌شود

رئیس دانشگاه اصفهان گفت: جشنواره ملی حرکت در گذر زمان موجب بازتولید چرخه دانش‌بنیان در جامعه می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هوشنگ طالبی، رییس دانشگاه اصفهان در افتتاحیه جشنواره ملی حرکت، اظهار کرد: جشنواره حرکت بزرگترین رویداد دانشجویی کشور است که امسال میزبان بیش از ۴۰۰ دانشجوی خارجی و داخلی و همچنین ۶۰۰ مهمان است.

وی با بیان اینکه جشنواره حرکت بستری برای حضور دانشجویان در عرصه فعالیت‌های مختلف است، افزود: این جشنواره تجربه‌ای است که در گذر زمان موجب بازتولید چرخه دانش‌بنیان در جامعه می‌شود.

رییس دانشگاه اصفهان با تاکید بر اینکه جشنواره ملی حرکت عاملی برای حس تعقل دانشجویان است، گفت: روانشناسان اجتماعی معتقدند که یکی از را‌های اجتماعی شدن افراد بازی‌های اجتماعی و مشارکت در کار‌های گروهی است.   جشنواره حرکت مصداق بارز اجتماعی شدن دانشجویان در جامعه است که موجب استحکام هویت افراد، ارتقای سلامت اجتماعی و حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان و ظهور استعداد‌های جوان در جامعه می‌شود.

طالبی با بیان اینکه جشنواره ملی حرکت کمک بی بدیل در جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی است، تاکید کرد: این جشنواره موجب تقویت خودباوری، عزت نفس جوانان ایرانی و بازگرداندن حس هویت آن‌ها می‌شود.

رئیس دانشگاه اصفهان ادامه داد: آموزش و تمرین دانشجویان برای برانگیختن حس رقابت علمی، کارآفرینی، مشارکت جمعی، هم‌افزایی دانشی، معرفی توانایی‌ها و ظرفیت‌های دانشجویی ایرانی برای حوزه‌های دانش بنیان و خدمات اجتماعی، تعلیم و آموزش قوانین بازی‌های اجتماعی و فرماندهی، نظم و زمینه‌سازی دانشجویان برای ورود به جامعه از دیگر اهداف و کارکرد‌های این جشنواره است.

 یازدهمین جشنواره ملی حرکت به همت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اصفهان با تاکید بر دو بخش ارتباط با صنعت و بازار و گسترش ارتباطات بین‌المللی، از امروز پنجم آذرماه در دانشگاه اصفهان گشایش یافت.
 
نمایشگاه در قالب ۱۰۵ غرفه از آثار و دستاورد‌های انجمن‌های علمی دانشگاه‌های برتر سراسر کشور تا هفتم آذر در حال برگزاری است.

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار