«هشت و سی دقیقه» با اجرای «وحید ایمانی» می‌آید/ آغاز برنامه صبحگاهی در شبکه دو
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۸۰۰۳

«هشت و سی دقیقه» با اجرای «وحید ایمانی» می‌آید/ آغاز برنامه صبحگاهی در شبکه دو

برنامه صبحگاهی «هشت و سی دقیقه» با اجرای «وحید ایمانی» از روز شنبه ۱۷ آذرماه روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود.
«هشت و سی دقیقه» با اجرای «وحید ایمانی» می‌آید/ آغاز برنامه صبحگاهی در شبکه دو
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، شبکه دو سیما در اقدامی جدید برنامه تازه‌ای را طراحی کرده که قرار است از روز شنبه -۱۷ آذرماه- روی آنتن شبکه دو سیما برود.

بنا بر این گزارش، این برنامه که نام آن «هشت و سی دقیقه» است، در حقیقت یک مجله ترکیبی صبحگاهی است که از بخش‌های مختلفی تشکیل شده و قرار است هر روز با حضور خبرنگاران رسانه‌های مختلف کشور و شخصیت‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی موضوعات روز کشور را مورد بررسی قرار دهد.

تهیه‌کنندگی و اجرای برنامه «هشت و سی دقیقه» را «وحید ایمانی» برعهده دارد که پیش از برنامه‌های متفاوت و جنجال برانگیزی نظیر «متن؛ حاشیه» و «ده و ده دقیقه» را در تلویزیون تجربه کرده است.

«سلام؛ صبح بخیر» هر روز ساعت ۸:۳۰ به مدت ۴۵ دقیقه به صورت زنده از شبکه دو سیما روانه آنتن خواهد شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار