دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه در فضای مجازی شاهد تولید قدرت نرم هستیم، گفت: در این فضا، هزینه دفاع بیشتر از حمله است و به تازگی آمریکا اعلام کرده است که حمله سایبری به داراییهای آمریکا را حمله نظامی تلقی میکند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ابوالحسن فیروزآبادی در نخستین گردهمایی ملی فعالان فضای مجازی بسیج با اشاره به مبنا بودن قدرت نرم در فضای مجازی برخلاف مبنا بودن قدرت سخت در فضای واقعی اظهار کرد: در فضای مجازی ما شاهد تولید قدرت نرم هستیم و تولید جریانات رسانهای از خصوصیات این فضا است.
وی افزود: در این فضا، هزینه دفاع بیشتر از حمله است و به تازگی آمریکا اعلام کرده است که حمله سایبری به داراییهای آمریکا را حمله نظامی تلقی میکند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر مبنا بودن اقتصاد در فضای مجازی تصریح کرد: همانطور که نمیشود بدون در نظر گرفتن تکنولوژی، فضای مجازی را توسعه داد، بدون در نظر گرفتن شرایط اقتصادی هم این امر ممکن نخواهد بود.
فیروزآبادی اضافه کرد: مدل اقتصادی در فضای مجازی مبتنی بر پلتفرمهاست که این پلتفرمها در جهان زیاد و بزرگترین شرکتهای جهان در حال حاضر ۵ شرکت پلتفرمساز هستند.
وی تاکید کرد: چیزی که در این فضا اهمیت دارد، اطلاعات داده است و پلتفرمهایی که توسط آمریکا طراحی شده است مبتنی بر جمع کردن اطلاعات است.
فیروزآبادی با بیان اینکه پلتفرمها شکلدهنده فضای مجازی هستند، تصریح کرد: هنجارسازی رسانهای توسط سپهرهای اطلاعاتی همچون تویتتر و فیسبوک انجام میشود.
دبیر شورای عالی فضای مجازی خاطرنشان کرد: سپهرهای اطلاعاتی پلتفرمهایی هستند که میتوانند به ذهن شکل بدهند و مردم مانند کارگر برای او تولید ثروت میکنند.
وی راهاندازی "شبکه ملی اطلاعات" را راهحل خروج از زیر سلطه آمریکا در فضای مجازی دانست و تصریح کرد: "شبکه ملی اطلاعات" به معنای یک فضای فردی نیست، اما باید مرزهای کشور در فضای مجازی مشخص باشد.
فیروزآبادی هشدار داد: اگر حواسمان نباشد ۱۰ سال دیگر ۵۰ درصد اقتصادمان در بستر خارجی خواهد بود و در این فضا کارگر کسانی خواهیم شد که نمیدانیم کیستند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد: بسیج در دوران جنگ نرم باید با فکر خلاق، قدرتش را در تولید قدرت ملی نرم به کار ببرد.