کد خبر:۷۴۷۴۲۰
شریعتمداری:

دولت برای افزایش اشتغال شرایط امن برای سرمایه گذاری ایجاد کند/ دستمزد کارگران باید افزایش یابد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:خانه کارگر یک تشکل صنفی است و عمده بار و زحمت سازماندهی جامعه کارگری کشور به عهده این تشکل بوده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد شریعتمداری در نشست هم اندیشی با دبیران اجرایی خانه کارگر اظهار داشت: یادمان هست که چهره‌های خانه کارگر در ابتدای انقلاب در شکل گیری و استواری انقلاب اسلامی نقش اساسی داشتند.

شریعتمداری با تاکید بر اینکه دولت حساسیت‌های زیادی بر سر بحث دستمزد داردگفت: سهم دستمزد در تولید صنعتی کشور ۷.۹ درصد آنهم به صورت دست بالا است؛ این عدد خیلی ناچیز است و لازم است دستمزد کارگران به صورت معقولی افزایش پیدا کند.

وی افزود: با جامعه کارگری مدت‌ها در ارتباط بودیم. با مجموعه‌های صنفی نیز ارتباط نزدیک داشتم.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه درک صحیح نسبت به زمان و مکان از ویژگی‌های اسلام ناب است که باعث می‌شود ببینیم در چه زمانی برای چه چیزی می‌خواهیم گفتگو کنیم.

وی افزود: نباید اجازه داد که کسی تشکل‌ها را در کشور ضعیف کند و ما بنشینیم نگاه کنیم. این مساله با تفکر اسلامی نیز سازگار نیست؛ ضرورت دارد که تشکل‌های صنفی کارگری در استان‌های مختلف داشته باشیم. باید سفت و سخت از ایجاد تشکل‌ها حمایت کنیم. یک نفر از جامعه کارگری نباید بدون حمایت از تشکل‌های کارگری ما باشد.

وی افزود: معتقدم کار از کارگر و کارفرما مهم‌تر است. کار نباشد معاد و معاش از دست می‌رود. کارفرما‌ها باید بدانند برخی زیان‌های آنی ممکن است به دست بیاید، اما سود آتی در پی خواهد داشت. باید توجه داشت در نظام اسلامی باید حتما از نیروی کار محافظت کنیم.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: اصلاحات پارامتریک برای کارگران آتی است که به کار وارد می‌شوند. پایداری صندوق برای نسل‌های آتی اهمیت دارد. بقیه مستمری بگیرن هم باید استفاده کنند. اصلاحات پارامتریک را که برای پایداری صندوق تأمین اجتماعی است تایید می‌کنیم. باید تجربیات دنیا را در این حوزه ببینیم.

وی گفت: همه توان خود را به کار گرفتیم که جامعه کارگری صدمه نبیند. یقینا"مالکیت خصوصی محترم است و در عین حال باید با اقدامات فساد آمیز مبارزه کنیم و ما حتما در راستای مبارزه با فساد در حرکت هستیم.

شریعتمداری افزود: کل واحد‌های صنعت‌های ایران در شروع جنگ ۹۰۰ واحد بود و در این چهل سال عظمتی خلق شده است. امروز حداقل ۹۰۰ شهرک صنعتی در کشور وجود دارد.

وی نقش خانه کارگر را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت:: یقینا"کارگران پای انقلاب ایستاده و ما می‌دانیم که که با کارگران در ارتباط هستید و ارتباط نزدیکی با بدنه کارگری جامعه دارید.


وی افزود: از سال ۹۱ رشد اسمی حداقل دستمزد را می‌بینیم که از رشد نرخ تورم بیشتر است. دولت تلاش کرده تا نابرابری را کاهش دهد، اما در سال ۹۶ رشد تورم بیشتر از رشد اسمی حداقل دستمزد بوده است. این‌ها نشان می‌دهد در مورد دستمزد برای سال آتی باید دقت ویژه‌ای صورت بگیرد.


وی تصریح کرد: دولت برای افزایش اشتغال باید شرایط امن برای سرمایه گذاری ایجاد کند. توزیع منابع اشتغال روستایی از جمله کار‌های اخیر دولت در این زمینه بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۲
خدا وکیلی دولت تا حالا چندتا از این باید ها رو گفته که عمل بهش نکرده یا ۱۸۰ درجه برعکسش عمل شده یا نتیجه داده !!؟

بقول رهبری معظم مخاطب این باید ها کیست !!؟ خود دولت ی روحانی
چرا مسئولان همیشه میگن باید باید باید .... بشه !؟ چرا یکبار نمیگید فلان کار شد!!؟

شما الحق در زمانیکه در وزارت صمت بودید برا خودروساز شغل و درآمد هنگفت ایجاد کردید و ملت رو با این گرونی خودرو رها کردید و استعفا دادید خوب اگه با فشار بر مردم میخواهید برای یه عده سرمایه دار درآمد بیشتر ایجاد کنید همون بهتر که نکنید

برا چند هزار نفر اشتغال ایجاد میکنید در عوض با گرونی ۲۴ میلیون خانوار ایرانی رو بدبخت میکنید
از جیب ملت خرج کردن و نجات دادن چند هزار نفر شاغل در خودروسازی که تولیداتشون کیفیت لازم رو نداره و گرونی بی منطقی رو رقم زدند کار درستیه و هنره !!؟
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار