به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین صبوری دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی در نشست اتحادیه های دانشجویی با علی عسگری رئیس سازمان صدا و سیما به مناسبت روز دانشجواظهار کرد: هر مجموعهای را در دو بخش بررسی میکنند: ساختار و محتوا، که صدا و سیما در هر دو بخش جز تعطیلترین سازمانها محسوب میشود:
۱-در بحث ساختار سازمان صدا و سیما برعکس وظیفه اش که باید چابک باشد ساختار خپلی دارد و در اصلاح ساختارها نیز بعد از حضور شما ارتجاع داشته ایم و با آوردن مدیران پیر و مرتجع همه امیدها را ناامید کردید.
۲_ این اصرار شما و به در و دیوار زدن هایتان برای نگهداشتن برخی رفقایتان در سازمان جای تعجب دارد.
شما نمیتوانید ادعا کنید کمبود نیرو داریم چراکه
۱-شما به حزب الهیها و جوانان انقلابی بها ندادید و فرصت را برای رشدشان مهیا نکردید
۲-شما چندین سال رئیس دانشکده صدا و سیما بودید مگر تربیت چهار تا مدیر رسانهای سختتر از تربیت دانشمند هستهای است؟!
شائبه پیش میآید نکند که اصلا میلی به پیشرفت و حرکت رو به جلو و بها دادن به نیروهای انقلابی ندارید
از شما انتظار و مطالبهی جدی داریم در اولین فرصت همه بازنشستگان سازمان بیرون رفته و از نیروهای جوان و مومن انقلابی استفاده شود، سازمانی که باید پیگیر شود و مطالبهی جدی اجرای این قانون را داشته باشد، خودش شده دور زنندهی این قانون!
ما جدا این مطالبه را داریم امید واریم که اجرا بشود و الا به شیوهی جنبش دانشجویی خودمان وارد میشویم
از لحاظ مالی و سیاسی اصلا استقلال ندارید و برای اصلاح آن هم هیچ برنامهای ندارید، شما تحت مدیریت دولت هستید، برای همین نه جایی برای مردم است نه جایی برای حرفهای انقلاب.
۴-ساختار سازمان فشل است و عدهای الکی پول میگیرند مثل تهیه کنندههای استخدامی که شما بدترین و فشلترین نوع ادارهی یک رسانه را دارید، انحصار ایجاد کرده اید و نگاهی برای اصلاح ندارید و الا روشها و مدلهای بسیاری برای اصلاح استدر بحث محتوا:
۱-تبلیغات: بازرگانی صدا و سیما محلی شده است برای به دست آوردن هر نوع پول کثیفی ترویج مردم به مصرف گرایی کثیف، مثل برنامه دادن چندین ساعته برای بعضی کالاها و فروشگاههای زنجیرهای یا کالاهای لوکس و خارجی.
۲- در مسائل استراتژیک و راهبردی و مهم شما کاملا منفعل بودید و با این انفعالتان ضربات مهلکی به انقلاب اسلامی وارد کردید، مثل انفعالتان در رابطهی با برجام، FATF، معاهدهی پاریس، انرژی هستهای و تجربه شدن مذاکره و.
۳- ارتجاع دیگری که شما زحمت رقم زدن آن را کشیدید این بود که بسیاری از بخشها و آیتمهای خوب اخبار را تعطیل کردید مثل صرفا جهت اطلاع، حاشیههای پزشکی، سرزده و ... و به جایش برنامهی بدون تعارف که دقیقا با تعارفترین برنامهی سازمان است و دم خروسش هم که در جریان وزیر بهداشت، کامل بیرون زد را جایگزین کردید.
۴- بحث بعدی در معاونت سیاسی این است که سازمان تبدیل به یه عده سانسور چی شده است، نگاه حاکم بر آن امنیتی و تهدید محور است و عملا این شما نیستید که این معاونت را مدیریت میکنید بلکه دولت است که شمارا مدیریت میکند و عملا عملهی دولت شده اید
۵-دفاتر بین الملل واقعا ضعیف عمل میکنند.
چرا نباید ما دائم مستندهای قوی مثل مستندهای ثریا بسازیم دائم در حال نشان دادن ظرفیتهای خودمان و چهرهی درست از جمهوری اسلامی و بررسی آن کشورها و ظرفیت شان باشیم.
۷-سازمان باید پاسخگو باشید فیلم سازان ضد انقلاب و افرادی که در جمهوری اسلامی تا پای چوبهی دار رفته اند چرا باید به طور جدی در این معاونت جولان بدهند؟
۸-صدا و سیما جایی است که حرف مردم در آن جایگاهی ندارد و دائم در حال ذائقه سازی برای مردم عادی و مستضعف است.
شما کجا به فکر قهرمان سازی بودید؟ چند نفر از شهدای مدافع حرم را توانستید قهرمان ملی نشان دهید؟
چرا از ظرفیتهایی مثل عمار و سفیر و آوانت و بسیاری دیگر از ظرفیتهای انقلابی استفاده نمیکنید؟
شما باید بدنبال شکل گیری تیمهای برنامه ساز انقلابی و حزب الهی باشید، چرا مسائل و دغدههای رهبری را پیگیری نمیکنید رهبری میگوید نه به تحقیر از شما صدایی در نمیآید رهبری میگوید حقوقهای نجومی نامشروع است شما پیگیری نمی کنید!
۱۰- رانت نقد را به روشنفکران و سلبریتیها دادید، ولی چهارتا برنامهی خوب و حزب اللهی هم که داریم دائم یا تعطیل میشوند یا خنثی میشوند.
۱۱- از شما میخواهیم برنامهی ۵ ساله سازمان و پیوست حکم آقا و دیدارهای اخیرتان با رهبری را رسانهای کنید و همین طور برنامه هایتان را به صورت مرتب شش ماهه هم در حوزهی اصلاح ساختار و هم محتوا سریعا بدهید و سر موعد شش ماه در دانشگاه تهران تشریف بیاورید و میزان پیشرفت کار را بفرمایید و گزارش کار بدهید و الا که جنبش دانشجویی متناسب با ظرفیتها و تشخیص خود عمل میکند.