نظام سلطه نميتواند در مقابل موج انقلاب ملت ايران مقاومت کند
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از کرمان، دکتر محمود احمدينژاد عصر ديروز در ديدار خانواده شهدا و ايثارگران استان کرمان، شهدا، جانبازان و آزادگان را برندگان حقيقي تاريخ بشري دانست و گفت: راه سرافرازي ايثارگران روشنتر و پرشکوه تر از گذشته ادامه پيدا خواهد کرد چون تنها راه عزت و سرافرازي پيگيري اين مسير نوراني است.
وي تصريح کرد: تجليل از خانواده شهدا، ايثارگران، تجديد عهد و پيمان و اعلام وفاداري ملت ايران به راه عزتمند آنان است و خانواده شهدا نيز نشان افتخاري بر سينه تاريخ و ستاره درخشاني در آسمان هستند.
رئيسجمهور با بيان اينکه هر فردي از زندگي دنياي خود دو هدف را پيگيري ميکند گفت: اولين هدف اين است که بتواند زندگي مفيد و ثمربخشي در دنيا براي خود برپا کند و دوم اينکه از دل اين زندگي دنيايي، خودش را به اوج کمال انساني و معنوي برساند و بيترديد هرکس به اين دو هدف دست پيدا کند پيروز است که شهدا و ايثارگران در اين خصوص برندهترين بندههاي عالم بشمار ميروند.
احمدينژاد افزود: همه انبياء، اولياء و مجاهدان در طول تاريخ تلاش کردند تا به اوج کمال انساني دسترسي پيدا کنند و در مسير کمال انساني براي افراد معمولي جايگاهي بالاتر از شهادت وجود ندارد.
وي گفت: شهادت کوتاه ترين راه براي رسيدن به اوج قلهها است و شهدا در اوج کمال انساني و معنوي و حيات جاويدان اخروي قرار دارند و بالاترين ارزشها و جايگاه معنوي و زندگي جاويد متعلق به آنان است.
رئيسجمهور گفت: لذت دنيا به اين است که کسي بتواند براي ديگران مفيد باشد، بيترديد کسي که براي اجراي عدالت در جامعه عمر خود را فدا ميکند موفقتر از کسي است که به طور مثال باغي را وقف کند اگر چه اين اقدام نيز ارزشمند است.
وي افزود: اگر کسي عمر خود را وقف کند تا راه انبياء الهي را به بشريت معرفي کند حتماً چنين فردي موفقتر از کسي است که يک شهر، استان يا کشور را آباد ميکند و بالاتر از اين اگر کسي پيدا شود که معادله جهاني را به نفع پاکي و عدالت و خداپرستي تغيير دهد قطعاً از موفقترين انسانها است.
احمدينژاد گفت: يک سال قبل جبهه قدرتمند و پرهيمنه استکبار بر همه عالم حاکم و از قدرت سياسي، نظامي و تبليغاتي بينظيري برخوردار بود و امور دنيا را به جايي رسانده بودند که اگر کسي از پاکي، اخلاق و عدالت سخن ميگفت منزوي و منفور ميشد.
وي افزود: سال ها پيش همه ثروت ملتها در جيب قدرتهاي جهاني سرازير ميشد و ملتها، عزت و احترامي نداشتند و ملت ايران هم تنها و دست خالي بود و شرايط به گونهاي بود که دشمنان تصور ميکردند که ميتوانند براحتي مانع از پيشرفت ملت ايران شوند و چنين باور ميکردند که در طول چند روز ميتوانند انقلاب را به زعم خود ريشهکن کنند.
رئيسجمهور گفت: در آن دوران شرايط به گونهاي بود که دشمنان تصور ميکردند ميتوانند با يک حضور گسترده نام ايران را از صفحه جغرافيا پاک کنند اما به واسطه فداکاري بزرگ ايثارگران و شهدا اين معادله کاملاً بهم خورد؛ معادلهاي که مستکبران سرمست از قدرت با همه قوا عليه ملت ايران بسيج شده بودند، بخاطر تصميم و فداکاري عظيم ايثارگراني از ملت ايران عوض شد.
احمدي نژاد گفت: دشمنان تا روز فتح خرمشهر چنين خيال ميکردند که ميتوانند ايران را نابود کنند اما از روزي که خرمشهر آزاد شد اين باور نيز از بين رفت و آنان متوجه شدند که نميتوانند ملت ايران را از پاي درآورند .
وي گفت: قبل از پايان جنگ تحميلي مستکبران به اين نتيجه رسيدند که امواج انقلاب اسلامي از مرزهاي ايران و خاورميانه فراتر رفته است و آنچه به خطر افتاده موجوديت استکبار است.
احمدينژاد گفت: هياهو و تهديدات نظام سلطه در مقطع کنوني نيزفريبي بيش نيست آنها خودشان هم ميدانند وقتي در 30 سال قبل که ملت ايران دست خالي بود نتوانستند آسيبي به ايران وارد کنند امروز با توجه به اقتدار ملت ايران هيچ کاري از دستشان ساخته نيست و ملت ايران همه آنها را منزوي خواهد کرد.
رئيسجمهور گفت: هياهوي نظام سلطه، پوششي براي پنهان کردن ضعف اساسي و موضع در حال انزوا و اضمحلالشان است؛ اينکه تهديد به صدور قطعنامه ميکنند صرفاً براي حفظ موجوديت خودشان است، چرا که امروز موجوديت کل نظام سلطه به خطر افتاده است.
وي افزود: نظام سلطه نميتواند در مقابل موج انقلاب ملت ايران مقاومت کند و در آينده نزديک هيمنه ضدانساني استکبار به طور کامل فرو خواهد ريخت و بشريت از دست آنها نجات پيدا خواهد کرد.
رئيسجمهور گفت : نظام سلطه يک راه بيشتر ندارد و آن اين است که در کنار ملت ايران و در مسير ايثارگران و شهدا و بزرگان انقلاب قرار گيرد.
احمدينژاد افزود: معتقدم به برکت فداکاريهاي ايثارگران، ملت ايران جامعه بشري را به نقطه نهايي يعني برپايي حکومت جهاني خواهد رساند.
وي با اشاره به اينکه دنيا به سرعت به سمت انتظار و حکومت جهاني در حال حرکت است گفت: امروز نام ايران با خداپرستي، عدالت، ايستادگي در برابر ظالمان، حمايت از مظلومان، احترام و کرامت براي همه انسانها، بر هم زننده معادلات ظالمانه جهاني مترادف شده است و ايران به عنوان پايگاه مستحکم و پرچم بلند امام عصر(عج) مطرح است و جهانيان به سرعت به سمت ايران در حال حرکت هستند.
احمدينژاد با اشاره به اينکه ايران پايگاه موحدان و اهل امامت و ولايت است گفت: قلوب ملت ايران دلبسته يوسف زهرا(س) است و ملت ايران با عشق امام زندگي ميکند که تجلي همه زيباييها و خوبيهاي عالم است.
رئيسجمهور گفت: شهدا و ايثارگران برندگان حقيقي زندگي بشري هستند چرا که اولاً خودشان در حيات دنيا به نقطه اوج رسيدند و دوم اينکه عمر آنها صرف بهترين، انسانيترين و ماندگارترين عمل بشري شد.
وي افزود: تا تاريخ هست شهدا، جانبازان، ايثارگران و آزادگان زنده هستند و همه بشريت مديون ايثار آنهاست.
احمدينژاد گفت: ساختن ايران جز با ايثار و فداکار ممکن نيست و اين راهي است که شهدا و ايثارگران در برابر ملت ايران و بشريت قرار دادند.
رئيسجمهور با قدرداني از خانواده بزرگ ايثارگران استان کرمان گفت: تاريخ و وجدان ملت ايران و ملتها هيچگاه خاطرات فداکاري فرزندان اين استان را از ياد نخواهد برد؛ مردان وزنان بزرگي که ايستادند و همه موجوديت خود را فدا کردند تا موجوديت ملت ايران برافراشته بماند.
وي با اشاره به ايستادگي و مقاومت ملت ايران در برابر نظام سلطه گفت: بخاطر دلدادگي ملت ايران به خط امامت و ولايت، آينده درخشان و وعده داده شده انبياء الهي در انتظار اين ملت است.
رئيسجمهور گفت: آينده پرافتخار متعلق به ملت ايران و ذلت و خواري و نابودي از آن مستکبران و زيادهخواهان است.
گفتني است، رئيسجمهور در ابتداي اين مراسم به 8 نفر از خانوادههاي شهداي استان کرمان نشان ملي ايثار اهدا کرد./انتهاي پيام/