کد خبر:۷۲۹۸۱
رئيس دانشكده مهندسي شيمي، نفت و گاز دانشگاه شيراز:
دانشگاه شيراز جزو 5 دانشگاه برتر كشور است
رئيس دانشكده مهندسي شيمي، نفت و گاز دانشگاه شيراز گفت:دانشگاه شيراز جزو پنج دانشگاه برتر كشور ميباشد و از نظر پژوهش در كشور مقام سوم و در زمينه راهيابي به المپيادهاي بينالمللي مقام دوم كشوري را داراست.
به گزارش گروه علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر محمدرضا رحيمپور در همايش دستاوردهاي انقلاب در صنعت نفت، گاز و پتروشيمي اظهار داشت: تجهيز كتابخانه و مركز كامپيوتر دانشكده نفت و گاز دانشگاه شيراز ضروري است.
وي افزود: تاكنون از سوي شركت ملي گاز ايران به منظور تكميل ساختمان اين دانشكده هزينه هايي انجام شده است و اميدواريم مركز كامپيوتر و كتابخانه آن نيز به زودي تجهيز شود.
رئيس دانشكده مهندسي شيمي، نفت و گاز دانشگاه شيراز، در ادامه با مقايسه بين صنعت نفت، گاز و پالايش كشور قبل و بعد از انقلاب گفت: ميزان توليد فراوردههاي نفتي كشور نسبت به پيش از انقلاب دو برابر شده و تعداد پالايشگاهها از شش به 9 پالايشگاه افزايش يافته است.
به گفته رحيم پور، رشته مهندسي پليمر به زودي در دانشكده مهندسي نفت و گاز شيراز راهاندازي ميشود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰