آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۰۲۴۳
امیر عبداللهیان تاکید کرد

از شورای همکاری خلیج فارس نه «شورا» مانده و نه «همکاری»

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل تاکید کرد: از شورای همکاری نه شورا مانده و نه همکاری. بحرین در بحران فقدان مشروعیت، سعودی در بحران خاشقجی و ریاض و ابوظبی در بحران شکست در یمن هستند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل طی مطلبی در فضای مجازی تاکید کرد: از شورای همکاری نه "شورا" مانده و نه "همکاری". بحرین در بحران فقدان مشروعیت، سعودی در بحران خاشقچی و ریاض و ابوظبی در بحران شکست در یمن هستند.

وی در ادامه تاکید کرد: لازمه داشتن منطقه قوی و امن، همکاری سازنده سعودی و امارات و ایجاد ترتیبات جدید منطقه‌ای با مشارکت جمهوری اسلامی ایران و عراق است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار