تفاهم نامه همکاری بین استانداری گلستان و سازمان جهاد دانشگاهی با هدف بهره گیری مناسب از ظرفیتهای متنوع و سرمایههای مادی و معنوی موجود در گلستان منقعد شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تفاهم نامهای بین استانداری گلستان و سازمان جهاد دانشگاهی با هدف بهره گیری مناسب از ظرفیت های متنوع و سرمایه های مادی و معنوی استان منقعد شد.
این تفاهم نامه در راستای توسعه علمی و فرهنگی، تحقق چشم انداز استان و استفاده از تجربیات علمی و تخصصی جهاد دانشگاهی در توسعه استان منقعد شده است.
هدف از این تفاهم نامه، گسترش و تعمیق همکاریهای فی مابین استانداری و جهاددانشگاهی به منظور انتقال تجارب، توانمندیها و خدمات در راستای توسعه فرهنگی، پروهشی، فناورانه، آموزشی و اشتغال زایی استان و راهکارهای اجرایی آن جهت تسهیل توسعه استان گلستان است.
از جمله تعهدات جهاددانشگاهی در این تفاهم نامه، راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه تخصصی آنالیز خاک و گیاهان دارویی، راه اندازی واحد نیمه صنعتی فراوری گیاهان دارویی به منظور ایجاد ارزش افزوده در محصولات کشاورزی و صنایع وابسته، همکاری در اجرای طرحهای علمی و آموزشی به منظور توسعه اشتغال و کارآفرینی دانشجویان و دانش آموختگان استان و ایجاد زیرساختهای لازم برای راه اندازی و تشکیل مرکز درمانی-پژوهشی جهاددانشگاهی در استان به منظور انتقال توانمندیها و تجارب علمی و تخصصی جهاددانشگاهی است.
همکاری در ارائه سیستمهای قابل بهره گیری از انرژیهای تجدیدپذیر به خصوص انرژی خورشیدی، حمایت و مشارکت در ارائه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با همکاری وزارت کار در استان گلستان، بهره گیری و استفاده از ظرفیتهای ملی جهاددانشگاهی از جمله پروهشکده گیاهان دارویی، کرسیها و حضور در مجامع تصمیم گیری ملی به منظور حمایت علمی و نیز سوق دادن طرحها و منابع مالی به سمت استان گلستان در راستای ظرفیتهای موجود استان در زمینه گیاهان دارویی و مدیریت و مسئولیت علمی و اجرایی در راه اندازی و بهره برداری از دهکده گیاهان دارویی در شهرستان گالیکش، از دیگر تعهدات جهاددانشگاهی در این تفاهم نامه است.
از جمله تعهدات استانداری در این تفاهم نامه نیز آماده سازی و واگذاری زمین دهکده گیاهان دارویی در گالیکش، کمک به معرفی استان به عنوان پایلوت کشت و فراوری گیاهان دارویی با مشارکت و حضور پروهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، حمایت از طرحهای کاربردی و توسعهای در حوزه اصلاح دام سبک، شتر، اسب ترکمن و ماهیان خاویاری با مشارکت پژوهشگاه و مراکز تخصصی جهاددانشگاهی از جمله مرکز ذخایر ژنتیک و پژوهشگاه رویان، کمک به طرح راه اندازی واحد چند منظوره تولید کودهای شیمیایی آلی و ارگانیک توسط جهاددانشگاهی و ثبت برند تجاری آن، حمایت از طرحهای علمی، پژوهشی و توسعهای جهاددانشگاهی در حوزه اشتغال و کارآفرینی دانشجویان و دانش آموختگان استان و پشتیبانی و تامین منابع مالی مورد نیاز برای اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی در استان است.
گفتنی است؛ روزبهان، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، مهاجر، رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، اغنامی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مازندرانی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، نصیبی، مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان و ثقفی، رئیس جهاددانشگاهی گلستان نیز در این جلسه حضور داشتند.