آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۰۵۷۱
آسوشیتدپرس خبر داد؛

۱۷ مقام سعودی در فهرست تحریم‌های لیتوانی

وزارت خارجه لیتوانی در اقدامی که آن را همبستگی با شرکای بین‌المللی توصیف کرده از تحریم ۱۷ مقام رژیم آل سعود خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، لیتوانی آخرین کشور غربی تا این لحظه است که مقام‌های رژیم سعودی را بابت ماجرای قتل «جمال خاشقچی» روزنامه نگار منتقد سعودی در فهرست تحریم‌های خود قرار داد.

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» عصر دوشنبه نوشت که لیتوانی برخی مقام‌های دولت عربستان را بابت قتل جمال خاشقچی، روزنامه نگار روزنامه «واشنگتن پست» در فهرست تحریم خود قرار داد.

«راسا جاکیلیتین» سخنگوی وزارت خارجه لیتوانی در گفت: وگو با یکی از رسانه‌های این کشور اعلام کرد که ۱۷ مقام رژیم سعودی در فهرست تحریم‌ها گنجانده شدند.

سخنگوی وزارت خارجه لیتوانی این اقدام را در راستای «همبستگی با شرکای بین‌المللی» اعلام کرد. افراد تحریم شده شامل مظنونان قتل خاشقچی و مشاوران نزدیک «محمد بن سلمان»، ولی عهد سعودی هستند.

جمال خاشقچی ۲ ماه قبل در کنسولگری عربستان در آنکارا به دست ماموران رژیم آل سعود به قتل رسید. بر اساس تحقیقات صورت گرفته این قتل به دستور، ولی عهد رژیم سعودی صورت گرفت که انتقاد‌های گسترده جهانی را به همراه داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار