مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی معاونت پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه تاکنون ۵۸ نشریه علمی نمایهسازی شدند، گفت: توانمندسازی نشریات برای نمایه شدن از برنامههای وزارت است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محسن شریفی مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی وزارت علوم در نشست خبری که ظهر امروز به مناسبت هفته ملی پژوهش و فناوری برگزار شد، درباره میزان تولیدات علمی کشور گفت: طبق آخرین گزارشهای پایگاه اسکوپوس، حدود ۵۵ هزار مقاله از سوی محققان ایرانی مشخص شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون برای تولید مقالات و یافتن جایگاهی در بحث تولیدات علمی به خوبی پیش رفتهایم، ادامه داد: درحال حاضر بیش از ۱.۹۴ درصد از تولیدات علم دنیا سهم ایران است، درحالیکه به دلیل تمام نشدن سال، هنوز آمارهای امسال نهایی نشده است.
شریفی درباره توانمندسازی نشریات علمی در کشور اظهار داشت: حال که تعداد قابل توجهی نشریه علمی در کشور فعال است (حدود ۱۲۰۰ نشریه در وزارت علوم) باید برای توانمندسازی هرچه بیشتر آنها برنامهریزی کرد لذا شاخصهایی با رویکردهای داخلی و خارجی در نظر گرفتیم و مطابق آنها نشریاتی را شناسایی و تشویق کردیم تا خود را در پایگاههای بینالمللی نمایه کنند.
مدیر کل دفتر سیاستگذاری معاون پژوهشی وزارت علوم بیان کرد: در سال ۲۰۱۴ تعداد ۲۲ نشریه علمی پژوهشی مربوط به وزارت علوم نمایه سازی شدند که این تعداد در سال جاری به ۵۸ نشریه بالغ شده است.
وی اضافه کرد: رویکرد وزارت علوم تنها تولید نشریات علمی پژوهشی نیست بلکه به نشریات کاربردی و ترویجی نیز توجه داریم به گونهای که این نوع نشریات امتیازاتی در حد نشریات علمی و پژوهشی دریافت خواهند کرد.