آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۱۶۱۹

ادامه درگیری‌ در کشمیر/ ۱۱ نفر کشته شدند

پلیس و ساکنان محلی در کشمیر اعلام کردند، در جریان درگیری‌های امروز (شنبه) در این منطقه دست کم هفت غیر نظامی و چهار نیروی مسلح شامل سه شبه نظامی و یک سرباز کشته و ده‌ها تن دیگر نیز زخمی شدند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، نیرو‌های هند اقدام به محاصره روستایی در منطقه‌ای واقع در جنوب کشمیر کردند که محل اختفای شبه نظامیان بوده و در جریان این اقدام، سربازان عملیات جستجو را آغاز کرده و در درگیری میان آن‌ها و شبه نظامیان، هفت غیرنظامی، سه شبه نظامی و یک سرباز کشته شدند.

درگیری‌ها باعث شد تا اعتراضاتی در حمایت از شبه نظامیان در منطقه رخ دهد و آن‌ها خواستار پایان حکم رانی هندوستان در این منطقه هیمالیا شدند.

معترضان همچنین برای کمک به شبه نظامیان به سمت نیرو‌های دولتی سنگ پرتاب کردند.

ساکنان محلی نیرو‌های دولتی هندوستان را به شلیک مستقیم به سمت جمعیت متهم کرده اند.

یکی از ساکنان محلی در این باره گفت، سربازان به گروهی کوچک از غیرنظامیان که دورتر از محل درگیری حضور داشتند، شلیک کردند.

هندوستان و پاکستان هر دو مدعی مالکیت کشمیر هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار