همايش «نقش زن در جامعه» در دانشگاه پيامنور كميجان برگزار ميشود
ابوالفضل عيسي آبادي در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اراك، اظهار داشت: اين همايش با هدف تبيين جايگاه زنان در جامعه برگزار ميشود.
وي با اشاره به نقش زنان در جامعه اسلامي و اهميت اين قشر، افزود: بانوان امروز جامعه اسلامي ميتوانند در پيشبرد اسلام مؤثر واقع شوند.
عيسي آبادي با اشاره به اينكه بانوان بايد در جامعه اي سالم رشد يابند، گفت: اين مهم مي تواند جامعه را از انحرافات نجات دهد؛ چراكه زنان عاليترين نقش سازنده را با عناوين همسر و مادر در دواير زيستي انساني عهده دار هستند.
رئيس دانشگاه پيام نور كميجان با اشاره به تبليغات سوء وسيع فرهنگي غرب عليه اسلام ناب محمدي (ص) و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران، گفت: اين تبليغات جوانان را با اشكال مختلف تهاجم فرهنگي بيگانگان مواجه كرده كه برخي از جوانان در اثر جهل و ناداني به فساد كشيده مي شوند و در اثر عناد با اسلام و براي به فساد كشاندن جوانان ايرانزمين و جلوگيري از پيشرفت و تعالي آنان دست به استفاده و ترويج و گسترش اينگونه حربههاي فرهنگي در جامعه ميزنند.
وي بيان داشت: نقشآفريني خاندان رسول خدا (ص) در واقعه عاشورا به گونهاي بود كه به جهانيان ثابت كرد، نقش زنان در جامعه اسلامي بسيار با اهميت است./انتهاي پيام/