از 15 وبلاگ نويس برتر اين استان تجليل شد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد معاونت فرهنگي سپاه قمر بني هاشم (ع) استان چهار محال و بختياري، اولين جشنواره وبلاگ نويسي بسيجي اين استان را روز پنجشنبه 6 خرداد ماه در محل سالن اجتماعات شهيد فهميده استان برگزار کرد .
شايان ذکر است 130 وبلاگ نويس بسيجي در استان چهارمحال و بختياري از سازماندهي شده است که در اين جشنواره از 15 وبلاگ نويس برتر و منتخب فراخوان جهاد مجازي و مسابقه وبلاگ نويسي هفته بسيج سال 88 تجليل شد.
همچنين در اين جشنواره چند نفر از متخصصان فضاي مجازي به بيان نظرات خود در اين زمينه پرداخته و به پرسش هاي حاضرين پاسخ گفتند.
ايجاد رقابت سالم در بين وبلاگ نويسان به منظور مقابله با تهديدات نرم دشمنان در فضاي مجازي و تجليل از فعالان و وبلاگ نويسان برتر بسيجي استان چهارمحال و بختياري از مهمترين اهداف برگزاري اين جشنواره بود./انتهاي پيام/