آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۳۳۶۶
مفرد در همایش شکوه هجرت:

۵۸ هزار دانشجو و ۱۸۰۰ دانشگاه در اردو‌های جهادی امسال مشارکت داشتند/ دانشجویان جهادگر ساختمان‌ساز نیستند؛ بلکه گفتمان‌سازند

معاون سازندگی سازمان بسیج دانشجویی گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۵۸ هزار دانشجو در اردو‌های جهادی شرکت کرده‌اند و از سوی ۱۸۰۰ دانشگاه اردوی جهادی برگزار شده است.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صادق مفرد، معاون سازندگی سازمان بسیج دانشجویی در همایش «شکوه هجرت» بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان برگزار شد، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۸ هزار دانشجو در اردو‌های جهادی شرکت کرده‌اند و توسط ۱۸۰۰ دانشگاه اردوی جهادی برگزار شده است.

وی افزود: اتفاقی فوق العاده است که امروز جمعیت قابل توجهی دانشجوی دغدغه‌مند به اردوی جهادی آمده‌اند و اگر عرصه فراهم‌تر باشد، حتی امکان افزایش این رقم وجود دارد.

مفرد با تأکید براینکه باید وجه تمایزی میان گروه‌های جهادی دانشجویی با سایر گروه‌های جهادی قائل باشیم اظهار داشت: انتظارات امامین انقلاب از ابتدای تأسیس بسیج دانشجو و طلبه را می‌توان دسته‌بندی کرد؛ رهبر انقلاب ابتدا از ما می‌خواهند تا از هیاهوی اردوی جهادی خارج شویم و مسئله را بشناسیم؛ ثانیا راه حل مسئله را پیدا یا کشف کنیم؛ سومین مورد گفتمان‌سازی یعنی همراه کردن مردم است و ما ادعا می‌کنیم که دانشجویان جهادگر ساختمان‌ساز نیستند بلکه گفتمان‌سازند؛ گام چهارمم مطالبه‌گری تخصصی و دقیق است یعنی راه حل را می‌دانیم؛ پنجمین گام هم اقدام مستقیم است که عمده ما را به این عنوان می‌شناسند.

وی اضافه کرد: این سیر باید طی شود تا محرومیت برطرف شود؛ البته فرمولی که امروز در حوزه محرومیت‌زدایی وجود دارد با هدف پیشرفت کشور نیست و جهت آن به سمت رفع محرومیت بر اساس نظام سرمایه‌داری است؛ تمام سازمان‌های ما با ۲۸ سندی که توسط نظام سلطه نوشته شده پیش می‌روند که صرفا محرومیت‌زدایی را دنبال می‌کند.

معاون سازندگی سازمان بسیج دانشجویی جهادگران دانشجو را طلایه‌دار پیشرفت دانست و گفت: نگاه آنان صرفا رفع محرومیت و فقر نیست بلکه مردم را دچار تحول می‌کنند به شرط اینکه دانش بنیان و علمی و با نگاه رفع مسئله و حل مشکل عمل کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار