آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۳۹۰۲
گزارش بیست

حمایت محصولات ایرانی در راستای استفاده صنایع از مراکز رشد/ واردات بی‌رویه محصولات باعث کاهش تولیدات و افزایش قیمت شده است

رئیس مرکز رشد و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه ارومیه گفت: فناور‌های که در مرکز رشد فعالیت دارند، از نوآوری‌های بالایی برخوردار هستند؛ دولت اگر بتواند خریدار‌های خوبی در این زمینه پیدا کند، کمک خوبی به فناور‌های ما می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مطالعات انجام شده نشان می‌دهد در اقتصاد رو به رشد جهان، توجه به فن آوری و اقتصاد مبتنی بر آن، نقش بسیار موثری در توسعه کارآفرینی، توسعه ملی، رشد و رونق اقتصادی کشور‌ها ایفا می‌کند.

در همین راستا به منظور حمایت از موسسات کوچک و متوسط در توسعه کارآفرینی، در اکثر کشور‌ها مراکزی بنام مرکز رشد (انکوباتور) ایجاد شده است. این مراکز معمولاً در یک پارک فناوری و یا یک دانشگاه ایجاد می‌شوند تا کارآفرین بتواند با دریافت حمایت‌های مرکز، دستاورد‌های تحقیقاتی، ایده‌های نوین و یافته‌های علمی خود را به کسب و کار تجاری تبدیل کنند.

مرتضی زرندی، رئیس مرکز رشد و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه ارومیه درهمین رابطه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: مرکز رشد ما یک مرکز تخصصی است که کار‌های تحقیق و توسعه را انجام می‌دهد در این مرکز پژوهشگرانی را مورد حمایت قرار می‌دهیم.
 
بیست 5 شنبه///حمایت محصولات ایرانی در راستای استفاده صنایع از مراکز رشد/ قابلیت رقابت با کشور‌های پیشرفته را نداریم

رئیس مرکز رشد و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه ارومیه با اشاره به حمایت‌های مالی به پژوهشگران تصریح کرد: مرکز رشد و فناوری دانشگاه ارومیه وام‌های مدت دار در اختیارپژوهشگران قرار می‌دهد نرخ وام‌ها به این گونه است که سال اول ۱۰ میلیون سال دوم ۱۲ میلیون و سال سوم ۱۴ میلیون تومان است؛ البته با توجه به افزایش نرخ دلار و مسائل جانبی آن کمک‌های مالی ما هم افزایش پیدا می‌کند.

وی با اشاره به تیم‌های فعال در مرکز رشد بیان کرد: در حال حاضر ۲۴ فناور در مرکز رشد مستقر هستند؛ ۵ فناور در حوزه نانو ۴ فناورکه عضو هیات علمی دانشگاه هستند.

زرندی با اشاره به نقش دولت در حوزه علم و فناوری گفت: مطمئنا دولت نقش موثر در پیشرفت علم و فناوری دارد، معاونت علمی ریاست جمهوری در بازدید اخیر که از این استان داشتند، گفت: از مراکز رشد دانشگاه حمایت قاطع می‌کنند و همچنین به مراکز پارک‌های علم و فناوری دستور دادند که ما را حمایت کنند ما با تمام پژوهشگاه‌های نانو فناوری تفاهم نامه همکاری امضاءکردیم، این مراکز کارگاه نانو کمپوزیت هم در اختیار ما گذاشتند هر وقت لازم شد فناور‌های ما به آنجا می‌روند.

زرندی، رئیس مرکز رشد و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه ارومیه اظهار کرد: واردات بی رویه محصولات باعث کاهش تولیدات و افزایش قیمت شده است ما مولد‌های برق تولید کرده بودیم که قیمت آن ۴ میلیون تومان می‌شد؛ در حالی که جنس چینی آن ۴۰۰ هزار تومان بود و ما قابلیت رقابت نداریم، دولت اگر بتواند خریدار‌های خوبی در این زمینه پیدا کند، خیلی کمک خوبی به فناور‌های ما می‌شود وهمچنین اگر محصولات را به صورت لیزینگ بفروشد پول فروشنده را بدهد و خریدارمی تواند اقساطی خرید کند و این طوری کمک‌های خوبی به صندوق نوآوری می‌شود.
 
بیست 5 شنبه///حمایت محصولات ایرانی در راستای استفاده صنایع از مراکز رشد/ قابلیت رقابت با کشور‌های پیشرفته را نداریم
 
رئیس مرکز رشد و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه ارومیه اظهار کرد: دولت باید واردات را مدیریت کند؛ نوآوری و رقابت باید وجود داشته باشد کشور ما در بحث نانو خیلی قوی است وقتی زیرساخت‌های داخلی ما تقویت شود و پدافند غیرعامل هم خوب عمل می‌کند.

زرندی تاکید کرد: هر چقدر اقتصاد کشور پیچیده تر شود؛ یعنی در فناوری و تولید محصولات به خود کفایی برسیم و از حالت تک بعدی خارج شویم اقتصاد مقاومتی می‌تواند جایگاه خود را پیدا کند.

رئیس مرکز رشد و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه ارومیه با اشاره به حمایت صنایع خاطرنشان کرد: فناور‌های که در مرکز رشد فعالیت دارند، از خلاقیت و نوآوری‌های بالایی برخورد دارند اگر صنایع از محصولات مراکز رشد خریداری کنند از آن‌ها استفاده کنند موفق خواهند شد.

وی در ادامه گفت: صنعتگران انتظار دارند از محصولات ایرانی خریداری کنیم و ماهم توقع داریم صنایع از محصولات مرکز رشد خریداری کنند.
 
بیست 5 شنبه///حمایت محصولات ایرانی در راستای استفاده صنایع از مراکز رشد/ قابلیت رقابت با کشور‌های پیشرفته را نداریم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار