کد خبر:۷۳۳۹۴۶
گزارش بیست|

دانشگاه شریف؛ میزبان ایده‌های اقتصادی دانشجویان/ پرورش ایده‌های ساده، راه رونق را هموار می‌کند

به بهانه اختتامیه دهمین جشنواره کارآفرینی و توسعه‌ کسب و کار شریف سری به این دانشگاه زدیم و با صاحبان ایده و استارت‌آپ‌ها به گفتگو نشستیم.
دانشگاه شریف؛ میزبان ایده‌های اقتصادی دانشجویان/ پرورش ایده‌های ساده، راه رونق را هموار می‌کندگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو - حمیده آقاجانی؛ مهمترین دغدغه هر جوانی پس از فراغت از تحصیل یافتن کسب و کاری جدید است و یافتن یک شغل مناسب اعم از خصوصی و یا دولتی با دغدغه‌های بسیاری همراه بوده و گاهی زمان طولانی را باید صرف کرد تا به نتیجه دلخواه رسید.

امروزه با پیشرف تکنولوژی دیگر بازار‌های سنتی و یا شغل‌های دولتی چندان طرفدار نداشته و بیشتر فارغ التحصیلان و حتی دانشجویان به دنبال راه اندازی کسب و کار‌های خود هستند. در این بین شرکت‌ها و کارخانه‌های صنعتی بزرگ نیز از شکل و شمایل سنتی خود خارج شده و به دنبال ایده‌های جدید هستند.

توسعه کسب و کار‌ها و پرداختن به ایده‌های خام و اولیه دانشجویان قطعا بر عهده آموزش عالی و مراکز دانشگاهی است. دانشگاه‌ها با هدایت پژوهش‌ها و حمایت از ایده‌های خلاقانه دانشجویی می‌توانند سمت و سوی درست را به دانش آموختگان نشان داده و به علاوه به اقتصاد غیرنفتی کشور کمک کنند. یکی از مراکز آموزشی که برای این مسئله اهمیت ویژه‌ای قائل است و تلاش می‌کند تا ایده‌های دانشجویی را پرورانده و به دست سرمایه‌گذار بسپارد تا تجاری سازی شود، دانشگاه صنعتی شریف است.

به بهانه اختتامیه دهمین جشنواره کارآفرینی و توسعه‌ی کسب و کار شریف با برخی از شکرت‌کنندگان به گفتگو نشسته‌ایم: 
 
145 تیم ایده‌های خلاقانه داشتند
امید گوهری فارغ التحصیل دانشگاه شریف و دبیر اجرایی دهمین دهمین جشنواره کارآفرینی و توسعه‌ی کسب و کار شریف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درخصوص برگزاری جشنواره توسعه کسب و کار اظهار کرد: این مسابقات یک پروسه ۶ ماهه داشته و از سوم مرداد همزمان با افتتاحیه این جشنواره فراخوان تیم‌ها را داشتیم.

وی ادامه داد: ۱۴۵ تیم در این جشنواره حضور داشتند و پس از انجام سه مرحله کار داوری ۱۰ تیم حائز شرایط به اختتامیه راه یافتند.

این دانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف افزود: از میان ۱۰ تیم فینالیست در دو بحث کسب و کار و استارت آپ در هر کدام از این تیم‌ها ۳ تیم برتر انتخاب خواهند شد.

دبیر دهمین جشنواره کارآفرینی و توسعه‌ی کسب و کار شریف تصریح کرد: ما امسال سعی کردیم از استان‌های مختلف نماینده داشته باشیم و در این دوره از جشنواره ۱۸ تیم از سایر استان‌ها استقبال کردند.

گوهری گفت: زیست بوم دانشگاه شریف، مرکز رشد و کارآفرینی شریف و شتاب دهنده شریف زنجیره‌های مختلفی هستند که به دنبال یکدیگر حرکت می‌کنند و یک تیم را از مرحله ایده و ابتدایی‌ترین شرایط توسعه کسب و کار در بر می‌گیرند تا در انتها این ایده‌ها به عنوان کسب و کار‌های بالغ در پارک‌های علم و فناوری قرار گیرند.
 
بخشی از گفته‌های گوهری درباره این جشنواره را می‌توانید در ویدئوی زیر مشاهده کنید.
 
کد ویدیو
 
سراغ آزمایشگاه‌های غیرپزشکی رفته‌ایم
محمد کی‌ارسلان هم‌بنیانگذار استارت آپ آنابیز درخصوص فعالیت‌های این استارت آپ اظهار داشت: استارت آپ آنابیز یک پلتفرم آنلاین در حوزه آزمایشگاهی است. همچنین ما آزمایشگا‌های تخصصی کشور که به عنوان آزمایشگاه غیرپزشکی فعالیت می‌کنند را در این پلتفرم جمع آوری کرده‌ایم.

وی ادامه داد: ارائه دهندگان سرویس آزمایشگاهی را یکجا جمع کرده ایم و مخاطبین می‌توانند در این سامانه هر آنالیزی از نظر قیمت و یا خدمات که نیازمند آن هستند، جستجو کنند و به صورت آنلاین ثبت سفارش کنند.
توضیحاتی از گفته‌های هم‌بنیان‌گذار استارت‌آپ آنابیز را می‌توانید در ویدئوی زیر مشاهده کنید.
 
کد ویدیو
 
جوانترها هم پار کار استارت‌آپ‌ها آمده‌اند
محمد جوانشاه دانشجوی ورودی سال ۹۵ کارشناسی رشته مندسی در دانشگاه شریف است.

وی که با استارت آپ بای‌رپیدو در این دوره از رقابت‌ها شرکت کرده است، در گفتگو با خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: عمده فعالیت تیم ما در حوزه استارت آپ‌ها در بخش باشگاه مشتریان است.

جوانشاه ادامه داد: تیم ما توانست بین ۵ استارت آپ برتری باشد که به مرحله نهایی این دوره از رقابت‌های توسعه کسب و کار راه یابد. ما در تلاشیم با گزارشات ذهنی کاربران پتنتی آماده کرده و با استفاده از آن در زمان مناسب و با اعلام یک تخفیف مناسب به سمت آن فروشگاه هدایت کنیم. وصف استارت‌آپ بای‌رپیدو را از زبان این جوان خلاق در ویدئوی زیر مشاهده کنید.
 
کد ویدیو
 
استفاده از خرد جمعی راهی کم هزینه برای برون رفت از مشکلات سازمانی 
حتما گذر شما هم به تالار‌های گفتگو در فضای مجازی افتاده است. در این تالار‌ها در همه حوزه‌ها و زمینه‌ها بحث و تبادل نظر می‌شود. حالا یک تیم جوان دانشگاهی با الهام از این ایده استارت آپی راه انداخته اند برای حل بسیاری از چالش‌ها و مشکلات موجود در اجتماع از آلودگی هوا تا ترافیک و مسائل اقتصادی.

لاله ملازاده از استارت‌آپ پادپرس با اشاره به اینکه این استارت آپ یک فضای گفتگو در خصوص مشکلات اطراف ما است، اظهار کرد: ما به دنبال یافتن راه حل‌هایی برای مسئله‌های فردی و سازمانی هستیم و این امکان را برای افراد فراهم می‌کنیم تا بند شخصی خود را توسعه دهند.

وی افزود: میخواهیم تا افراد مهارت تفکر نقادانه و تفکر خلاقانه را به دست آورند و با حل مسئله آشنا شوند و از طرف دیگر برای سازمان‌ها این شرایط را فراهم کنیم تا با استفاده از خرد جمعی برای بهبود خدمات و محصولات خود از یکدیگر کمک بگیرند.
با مشاهده ویدئوی زیر می‌توانید از کارکرد و قابلیت‌های بیشتر این نوع استارت‌آپ آشنا شوید.
 
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۲
به جناب آقای جوانشاه تبریک می گویم
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار