28 ستاد مردمي در استان ايلام پاسخگوي مردم هستند
اميرحسين بهرامي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در ايلام، با اعلام اين خبر تصريح كرد: در آستانه سفر دور سوم هيئت دولت به استان ايلام ستادهاي ارتباط مردمي رياست جمهوري در ادارات و نهادهاي اين استان مشخص شدند.
وي ضمن بيان اين موضوع از مردم اين استان درخواست كرد با توجه به اينكه رئيس جمهور در اين سفر، ديدار مردمي در محل استاندار نخواهد داشت، با حضور در محل هاي تعيين شده سوالات و درخواست هاي خود را در محل دستگاه مربوطه كه معاونان، وزرا و نمايندگان ويژه رئيس جمهور حضور دارند پيگيري كنند.
مدير روابط عمومي استانداري ايلام خاطر نشان كرد: اين ستادهاي مردمي رياست جمهوري در ادارات آموزش و پرورش، دانشگاه و مركز آموزش عالي ايلام، امور اقتصادي و دارايي، بازرگاني، بهداشت و درمان، تعاون و جهاد كشاورزي، دادگستري، راه و ترابري، صنايع و معادن، ارشاد اسلامي، كار و امور اجتماعي، مسكن و شهرسازي، آب، برق، بنياد شهيد و امور ايثاگران، كميته امداد و نيروي انتظامي، تربيت بدني و محيط زيست با تمام تجهيزات و امكانات تشكيل شده است./انتهاي پيام/