همايش «هديه آسماني» در مسجد جمکران برگزار مي شود
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از قم، حجت الاسلام وافي صبح امروز در نشست خبري اظهار داشت: همايشي با عنوان هديه آسماني صبح پنج شنبه 13 خردادماه همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) در مهديه مسجد جمکران با همکاري حوزه هاي علميه خواهران و برخي تشکل هاي بانوان با محوريت عفاف و حجاب برگزار مي شود.
وي همچنين با اشاره به اين که امسال ايام ارتحال حضرت امام خميني(ره) همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) است، اذعان داشت: امسال در ايام ارتحال حضرت امام(ره) دو نمايشگاه با موضوعات مهدوي و عفاف و حجاب در مسجد مقدس جمکران برگزار مي شود.
وافي گفت: ما از روز چهارشنبه هفته جاري تا روز شنبه هفته آينده پذيراي زائران حرم حضرت امام (ره) هستيم و با توجه به اين که زائران 17 استان کشور براي رفتن به مرقد امام(ره) بايد از قم عبور کنند و نيز مدت زمان حضور اين افراد در قم حتي بيشتر از زمان ماندن آن ها در حرم امام است، لذا بايد در برنامه ريزي هاي ستاد ارتحال امام توجه و عنايت خاصي به قم به ويژه مسجد جمکران به عنوان يک قطب مهم زيارتي و فرهنگي صورت گيرد.
دبير شوراي عالي فرهنگي مسجد مقدس جمکران همچنين با اشاره به افتتاح رسمي مرکز آفرينش هاي هنري و امور رسانه اي مسجد جمکران در روز 20 تيرماه سال جاري، يادآور شد: در راستاي پوشش اخبار مهدوي مسجد جمکران، خبرگزاري مفتاح در نيمه شعبان سال جاري آغاز به کار مي کند./انتهاي پيام/