کد خبر:۷۳۵۰۸
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي:
پاسداري از عفاف و حجاب پيام حضرت فاطمه(س) است
عضو كميسيون فرهنگي مجلس با اشاره به اينكه حضرت فاطمه(س) ارزنده ترين زينت زن را حفظ حجاب ميدانند، گفت: پاسداري از عفاف و حجاب پيام حضرت فاطمه (س) است.
حسن ملك محمد در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به سالروز ولادت حضرت زهرا (س) اظهار داشت: حضرت فاطمه (س) الگو و اسوه جامع و كامل براي همه بشريت هستند و در همه موارد اعم از عبادت، حجاب، دفاع از حريم ولايت، تربيت فرزندان و تقويت بينش سياسي جامعه الگو مي باشند.
وي در ادامه با اشاره به خطبه هاي حضرت زهرا (س) گفت: ايشان با خواندن خطبه هاي آتشين در آگاهي دادن به مردم مدينه تلاش، و پيام پاسداري از عفاف و حجاب را به همه عالم اعلام مي كردند.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس تصريح كرد: حضرت زهرا (س) ارزنده ترين زينت زن را حفظ حجاب مي دانند، بنابراين در عصر حاضر بايد با حفظ عفت، حيا و حجاب از ارزش هاي ديني پاسداري كرده و دين خود را به اين مكتب ادا كنيم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰