آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۶۷۶۱
گزارش توئیتری دانشجویی|

دانشجویان‎علیه‎خصوصی‌سازی‎دانشگاه‌های علوم‌پزشکی/ سلامت فدای پول؟

مؤسسات خصوصی در تلاش هستند تا در عرض ۶ ماه دانشکده تأسیس کرده و وارد حوزه علوم پزشکی شوند و منافع مالی خودشان را بالا ببرند.

دانشجویان علیه خصوصی‌سازی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی/ سلامت فدای پول؟

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- زینب‌سادات میرسلطانی؛ خصوصی سازی همیشه  خوب نیست! عده‌ای بر این باور هستند که خصوصی سازی در نظام آموزشی موجب عواقب بدی در آینده‌ی این رشته‌ها خواهد بود. اخیرا که خبر از خصوصی سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی به گوش می‌رسد اغلب دانشجویان بر این آیین نامه موضع شدیدی گرفته و خواستار لغو آن شدند. مثلا دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی تهران که گفته: با وجود اینکه در حال حاضر تعداد این دانشکده‌ها و دانشگاه‌ها از حد نیاز بیشتر است و در هر شهر تقریباً یک دانشگاه یا دانشکده علوم پزشکی وجود دارد، چه نیازی به راه‌اندازی مجدد دانشگاه علوم پزشکی با شرایط متفاوت و خصوصی است.

 

بسیج دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی تهران نیز بیانیه‌ای در همین خصوص ارئه داد و افزود: خصوصی‌سازی آموزش علی‌الخصوص دانشگاه‌ها صراحتا در تعارض با آرمان‌های انقلاب اسلامی به خصوص عدالت است. زیرا در صورت اجرای آن افرادی که تمکن مالی دارند وارد تحصیل در رشته‌هایی خواهند شد که طرفداران فراوانی دارد.

 

برخی از منتقدین بر این باور هستند که این طرح خلاف قانون اساسیست.اما همین که بسیاری از افراد فقط  به دلیل تمکن مالی می توانند در کنار دانشجویان نخبه و با سواد در رته تجربی و پزشکی نشسته و به طبع آن در آینده با جان و سلامتی مردم بازی کند کاملا غیر انسانی بوده و در همین راستا بسیاری از دانشجویان و فعالان فضای مجازی اعتراض خود را در فضای توییتر با هشتگ های #سلامت_فدای پول و #علوم_پزشکی_غیرانتفاعی به رخ کشیده تا جایی که این هشتگ ها در ساعات اخیر یکی از داغ های مجازی بود.

 

ما در ادامه تعدادی از این توییت ها را برای شما آورده ایم که مشاهده می‌کنید:

 «پناه‌لو» با انتشار عکس فتوشاپ شده از قاضی زاده و یک فرد زخمی دیالوگ بین آن ها را این طور نوشت: ببین ما اون دانشگاهو واسه تیغ زدن مردم تاسیس کردیم حالا درست درمان نکردنت تقصیر من نیس.

/

کاربری ایده ای درباره اساتید این دانشگاه ها در مواقع بیماری داد، او نوشت:ای کاش قانونی بذارن که اساتید دانشگاه رو ملزم کنه در صورت بیماری مجبور باشند به فارغ التحصیلان خودشون مراجعه کنند!

/

 

علی تسنیم اشاره ای به سخنی از دکتر قریب(که البته نام ایشان را به اشتباه غریب نوشته) کرد و این طور نوشت: دکتر محمد قریب:دانشجویی که 18 بگیره به اندازه دو نمره با جون مردم بازی کرده

/

 

وحید رواقی از فقر و بی عدالتی که دشمن سلامت هستند گفت و نوشت: دانشجویان پزشکی در حال اعتراض به خصوصی سازی آموزش پزشکی هستند ( جه اعتراض خوبی) اما شیوه اعتراضشان به گونه ای است انگر خود را محور سلامت می بینند. سلامت فدای پول یعنی ما پزشکان سلامتیم. اینگونه نیست. فقر و بی عدالتی دشمن سلامت است. آنچه دارد فدای پول می شود عدالت آموزشی است.

/

 

سید توحید صدر نوشت: داستان اینه که آقازاده هاشون رو میفرستادن روسیه آقای دکتر بشن، حالا با بالارفتن نرخ ارز گفتن چکاریه، همینجا دانشگاه می زنیم و پولی که می خواد اونجا خرج بشه، به جیب خودمون میزنیم

/

 

کاربری به نام مریم تاسیس این موسسات را سربریدن حوزه سلامت کشور دانست و نوشت: تاسیس موسسات آموزش عالی علوم پزشکی خصوصی یعنی سربریدن حوزه سلامت کشور، یعنی پول و ثروت ملاک موفقیت است نه هوش، یعنی برگشت به دورانی که فقط درباریون حق تحصیل داشتن... بوی مرموز اینه...

/

 

 

کاربر دیگری نوشت: شما یه دانشجو وقتی بیاری و اون دانشجو 2 نفر دیگرو بیاره واون 2 نفر هم اگر 2 نفر دیگرو بیارن سر ماه این ماشینو میبینی ؟ بنز میشه زیر پات (نتورک مارکتینگ وزارت بهداشت در مراکز خصوصی آموزش علوم پزشکی)

/

 

کاربری به نام آرمان نوشت: بلایی که با گسترش پیام نورها وغیرانتفاعی ها سر اعتبار رشته ها مهندسی اومد الان در کمین رشته های علوم پزشکیه...!!!

/

 

رضا پیوندی نوشت: دکتر چشمم درد می کنه . دکتر: آب نمک غرغره کن ، شب ها هم چشمت رو بمال خوب میشه. (پزشک فارغ التحصیل از موسسه علوم پزشکی دورقوزاباد)

/

سیامک شهداد نقدی به دانشجویانی که نگران موقعیت شغلی خود هستند کرد و نوشت: بعضی دانشجویان عزیز پزشکی نگران آینده غلی خودشون هستن انگار! در حالی که باید نگران سلامت جامعه باشید. به شخصه برای پزشکی که اولویتش مسائل مالی خودش هست، نه سلامت بیمارانش ، هیچ احترامی قائل نیستم.

/

کاربری به نام مهدی نوشت: خانم منشی زنگ بزنید به مادرتون ببینید برای بیمار چی تجویز می کنن من این درس رو پولی خریده بودم چیزی بلد نشدم.

 

/

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار