به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جشنواره فیلم فجر علیرغم اینکه از عنوان «فجر» برخوردار است و به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی همزمان با ایام مبارک دهه فجر برگزار میشود اما معمولاً در محتوا و شیوه برگزاری، قرابت چندانی با این عنوان و مناسبت ندارد. اما امسال با توجه به اینکه در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب قرار داریم، انتظار میرود که بزرگترین گردهمایی سینمایی که از قضا با بودجه دولتی نیز برگزار میشود، در توجه به انقلاب متفاوت عمل کند.
اما با اینکه تنها سه هفته تا آغاز سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر باقی است اما نه تنها هیچ حرکت یا ویژه برنامهای برای این مناسبت در نظر گرفته نشده که تعداد فیلم های برخوردار از مضامین انقلابی در این دوره از جشنواره فجر، بسیار ناچیز خواهد بود.
از معدود فیلمهای انقلابی و استراتژیک سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر میتوان به آثاری چون «ماجرای نیمروز ۲: خط خون» با موضوع جنایات منافقین، «شبی که ماه کامل شد» با داستانی مرتبط با دستگیری عبدالمالک ریگی و احتمالاً یک یا نهایتاً دو فیلم دیگر اشاره کرد.
این درحالی است که بر اثر سیاستگذاری غلط وزارت ارشاد و جشنواره فیلم فجر، تعداد قابل توجهی از آثار این دوره از جشنواره، با هزینه یک سرمایهدار و با مضامین سیاه و شبه روشنفکرانه ساخته شدهاند و به نمایش درخواهند آمد. باید دید آیا مدیریت سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر در فاصله سه هفته مانده تا شروع جشنواره، تدبیری برای توجه به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب خواهند داشت یا نه؟