حفاظت از محيط زيست منوط بر فرهنگ سازي علمي در جامعه است
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اروميه، امين رستم زاده عصر امروز در ميزگرد تخصصي دانشجو و اخلاق زيست محيطي که در جهاد دانشگاهي اروميه برگزار شد، اظهار داشت: فرهنگ سازي براي اخلاق زيست محيطي بايد با رويكردهاي علمي و پژوهشي زمينه سازي شود.
وي افزود: وظيفه دانشگاه ها و مراكز علمي براي ارائه ايده ها و الگوهاي فرهنگي در زمينه حفاظت محيط زيست از ضروريات موضوع است.
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي اضافه كرد: تبديل شدن و معرفي فرهنگ حفاظت از محيط زيست به عنوان يكي از اخلاق حسنه و ارزش در جامعه، از وظيفه هاي اصلي متوليان اين امر است.
رستم زاده خاطرنشان كرد: دين اسلام در آموزه هاي ديني و قرآن خود بارها بر اين امر حياتي و مورد نياز جامعه تاكيد كرده است.
عضو شوراي مركزي سازمان دانشجويان كشور اضافه كرد: جامعه از دانشجو و دانشگاه به عنوان قشر نخبه و علمي در قبال محيط زيست و فرهنگ سازي علمي آن انتظار بيشتري دارد.
وي يكي از وظايف و رسالت هاي دانشجويان و تشكل هاي دانشگاهي را توسعه و ترويج فرهنگ و اخلاق زيست محيطي ذكر كرد و افزود: بايد دانشجويان با حساسيت زايي در زمينه توسعه فرهنگ اخلاق زيست محيطي و با برگزاري چنين نشست هايي قبل از جلوگيري از خطرات و تهديدهاي تخريب محيط زيست، به فرهنگ سازي علمي و اخلاق گرايي زيست محيطي بپردازند.
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي در ادامه بررسي جهانبيني اسلامي و حفاظت محيط زيست، طبيعت در انديشه اخلاق، مباني فطري و عقلي حفاظت از محيط زيست، بحران هاي زيست محيطي و درمان هاي اخلاقي را از اهداف برگزاري اين همايش عنوان كرد.
رستم زاده بررسي كاركردها و جايگاه اجتماعي دانشجويان در حفاظت محيط زيست، فرهنگ سازي، زمينه اخلاق گرايي زيست محيطي، دانشجو و رسالتهاي زيست محيطي و دانشگاه و دانشجو، مهم ترين عامل رويكرد به فرهنگ سازي علمي در زمينه اخلاق زيست محيطي را از ديگر اهداف مهم اين همايش ذكر كرد./انتهاي پيام/