کد خبر:۷۳۹۱۰۹
نکویی:

۷ شرکت مرکز رشد دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مجوز دانش‌بنیان جذب کردند

رئیس مرکز رشد واحد‌های فناور فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تا کنون ۷ شرکت مرکز رشد دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مجوز دانش‌بنیان جذب کردند.
امید ملائی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، بیژن ملائکه نکویی، رییس مرکز رشد واحد‌های فناور فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: درحال حاضر ۲۹ شرکت به منظور تولید محصولات فناورانه در این مرکز در حال فعالیت هستند.

نکویی با بیان اینکه از ۲۹ شرکت مستقر در این مرکز  ۱۱ شرکت در مرحله پیش رشد یا رشد مقدماتی و ۱۸ شرکت در مرحله رشد قرار دارند خاطر نشان کرد: تا کنون ۷ شرکت نیز از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مجوز دانش بنیان را جذب کرده اند.

رییس مرکز رشد واحد‌های فناور فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه فعالیت شرکت‌های مستقر در این مرکز به مرحله تولید رساندن دارو‌های شیمیایی و گیاهی فراورده‌های آرایشی و بهداشتی و غذایی است خاطر نشان کرد: تا کنون ۲۹ محصول تولید شده در این شرکت‌ها مجوز تولید را کسب و یا در حال مراحل دریافت مجوز هستند.

وی خاطر نشان کرد:  اسپری آنتی سپتیک، اسپری آس، اسپری ضددرد، اسپری ضد عفونی کننده ابزار آلات با نام تجاری tak rokh ۱۵۰ ml، افشانه خوشبو کننده داخل خودرو حاوی عصاره گیاهی اسطوخودوس، افشانه خوشبو کننده هوا، افشانه مو قوی و افشانه مو (ملایم) حاوی عصاره گیاهی رزماری از تولیدات شرکت‌های زیر پوشش این مرکز به شمار می‌رود.

نکویی به دیگر محصولات دارای مجوز اشاره و اظهار کرد: اولیویاپین، کپسول پیپرجین و لیکوری کپ، روغن عنصل، شربت مالیقراطن و معجون عطایی و قرص کروسین از دیگر دارو‌های تولیدی این مرکز به شمار می‌رود.

رییس مرکز رشد واحد‌های فناور فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در این مرکز به شرکت‌های فناور خدمات مشاوره‌ای و تسهیلات داده می‌شود اظهار کرد: علاوه بر این مرکز مجهز به دو اتاق تمیز است که امکان تولید فراورده‌های دارویی بصورت مایع و نیمه جامد در حال حاضر وجود دارد و خط کپسول ژلاتینی نرم  نیز به زودی راه اندازی می‌شود.   
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار