چهارمين جشنواره مطبوعات آذربايجان غربي مهرماه سال جاري برگزار مي شود
اميد سياح در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اروميه، اظهار داشت: اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان غربي با همكاري تشكلهاي مطبوعاتي و با هدف تبادل تجارب و ارتقاي سطح كيفي و كمي رسانه هاي اين استان چهارمين جشنواره مطبوعات و خبرگزاري هاي استان آذربايجان غربي را برگزار مي كند.
وي افزود: اين جشنواره در سه بخش خبرنگاران و مديران مسئول، مطبوعات محلي و سرپرستي روزنامه هاي سراسري و نمايندگي خبرگزاري با موضوعات مربوط به هر بخش برگزار مي شود.
مسئول امور مطبوعات اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان غربي تصريح كرد: در بخش خبرنگاران آثار ارسالي در زمينه هاي سر مقاله و يادداشت، مقاله در دو بخش آزاد و ويژه، ايثار و دفاع مقدس، پديده شوم قاچاق كالا و ارز، گزارش، مصاحبه، عكس خبري، طنز در قالب مكتوب يا كاريكاتور و خبر است.
سياح ادامه داد: آثاري در جشنواره شركت داده مي شوند كه از اول سال 88 تا اول مرداد ما سال جاري در يكي از نشريات محلي استان يا ويژه نامههاي استاني، روزنامه هاي سراسري و يا خبرگزاريها منتشر شده باشند و به آثاري كه بعد از اين تاريخ ارسال شوند، ترتيب اثر داده نخواهد شد و هر شركت كننده مجاز به ارسال دو اثر در هر بخش است، همچنين آثاري كه توسط خبرگزاري ها ارسال مي شود بايد به تاييد دبير سرويس خبرگزاري رسيده باشد كه در اين بخش در هر محور به سه نفر جوائزي اعطا مي شود.
وي خاطرنشان كرد: بخش دوم مديران مسئول مطبوعات محلي است كه در جشنواره علاوه بر ارسال آثار خبرنگاران از سه نشريه برتر محلي بر اساس معيارهاي صفحه آرايي، استفاده از تكنيكهاي روزنامه نگاري و استفاده از رنگ و كاغذ مطلوب در چاپ نشريه انتخاب مي شوند./انتهاي پيام/