بومي سازي علوم در کرسي هاي نظريه پردازي متناسب با فرهنگ اسلامي- ايراني صورت گيرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۰۰۰
مسئول کرسي هاي آزاد انديشي در دانشگاه هرمزگان:

بومي سازي علوم در کرسي هاي نظريه پردازي متناسب با فرهنگ اسلامي- ايراني صورت گيرد

مسئول کرسي هاي آزاد انديشي در دانشگاه هرمزگان گفت: دانشگاهيان در کرسي هاي نظريه پردازي، بومي سازي علوم را متناسب با فرهنگ اسلامي - ايراني مدنظر قرار دهند تا اين علوم در خدمت آرمان هاي اسلام قرار گيرد.

حجت الاسلام محمد عبادي زاده در گفت و گو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در بندرعباس، با بيان اين مطلب تصريح کرد: مقام معظم رهبري چند سالي است که بحث کرسي هاي آزاد انديشي و نقد و نظر را مورد تاکيد قرار داده است و جهت جامعه دانشگاهي را به سمت کرسي هاي نظريه پردازي و توليد علم و ايجاد بسترهايي براي اين کار را مطرح کرده است.

وي افزود: توليد علم و برگزاري کرسي هاي نظريه پردازي در بحث بومي سازي علوم انساني و حرکت هاي علمي جامعه به جهتي که مي تواند جامعه اسلامي را به مقصد برساند، رسالت دانشگاهيان را به عنوان کساني که در راس علم هستند، سنگين تر مي کند.

مشاور عالي رئيس دانشگاه هرمزگان در امور فرهنگي ادامه داد: امروز توليد علم و کرسي هاي نظريه پردازي در عرصه علوم انساني با توجه به اينکه بيشتر مطالب دروس و منابع علوم انساني از تئوري هاي غربي گرفته شده است، نياز دارد که به نقد، نظر و کنکاش گذاشته شود.

عضو هيئت علمي دانشگاه هرمزگان تصريح کرد: بحث کرسي هاي نظريه پردازي، رسالتي است که در محيط هاي دانشگاهي در حال انجام است، لذا در دانشگاه هرمزگان نيز دانشگاهيان ما بايد در اين مسئله خطير وارد ميدان شوند و توجه به بومي سازي علوم و توليد علم را با شتاب بيشتري دنبال کنند.

عبادي زاده در پايان اذعان داشت: پيشرفت جوامع بشري و قدرت اصلي بر روي نرم افزار توليد علم است که دانشگاهيان ما بايد به عنوان يک ضرورت و با تکيه بر فرمايشات مقام معظم رهبري در اين مسير پيشقراول باشند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار