آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۰۰۶۸

محمد علی الحوثی: مردم یمن از حملات سعودی‌ها به صنعا ترسی ندارند

«محمد علی الحوثی» در واکنش به حمله هوایی ائتلاف متجاوزان به صنعا طی شامگاه شنبه، تصریح کرد که مردم یمن از حملات هوایی ائتلاف سعودی به صنعا هراسی ندارند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المسیره، رئیس کمیته عالی انقلاب یمن گفت: بمباران صنعا برای ائتلاف متجاوزی که قوانین بین الملی را نقض می‌کند چیز جدیدی نیست.

«محمد علی الحوثی» با بیان اینکه مردم یمن از حملات هوایی ائتلاف سعودی به صنعا نمی‌هراسند، افزود: حملات هوایی به صنعا نتیجه حمایت و مشارکت آمریکا در ائتلاف سعودی-اماراتی است.

گفتنی است که شبکه المسیره شنبه شب از حمله هوایی ائتلاف متجاوز سعودی به صنعا پایتخت یمن خبر داد.

بر اساس این گزارش، جنگنده‌های ائتلاف سعودی حملات هوایی را به مناطق مختلف در صنعا انجام دادند که در پی آن شماری غیرنظامی شهید و زخمی شدند.

شبکه خبری المسیره اعلام کرد که یک کارخانه مواد غذایی در منطقه وادی احمد در شمال پایتخت یمن هدف حمله هوایی قرار گرفت و خسارت‌هایی به شماری از خانه‌های اطراف نیز وارد شد.

جنگنده‌های سعودی همچنین پارک ۲۱ سپتامبر شهرستان معین را هدف حمله قرار دادند.

شبکه المسیره همچنین از پرواز مستمر جنگنده‌های متجاوز بر فراز آسمان صنعا خبر داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار