آتش‌سوزی مهیب در یک تفرجگاه اسکی کوه آلپ
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۰۲۴۴

آتش‌سوزی مهیب در یک تفرجگاه اسکی کوه آلپ

به دنبال آتش‌سوزی در یک تفرجگاه زمستانی در فرانسه، ۲ نفر کشته و دست‌کم ۲۲ نفر زخمی شدند.
آتش‌سوزی مهیب در یک تفرجگاه اسکی کوه آلپ
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از دیلی میلی، بر اثر آتش‌سوزی مهیب در یک تفرجگاه زمستانی در فرانسه دو نفر جان باختند و بیش از ۲۲ نفر زخمی شدند. تفرجگاه اسکی کوه آلپ در فرانسه که از محبوبیت خاصی در میان شخصیت‌های معروف برخوردار است امروز (یکشنبه) دچار آتش‌سوزی بزرگی شد.

آتش ابتدا از ساختمان سه طبقه‌ای مسکونی که کارگران فصلی زیادی در آن بودند، آغاز شد، سپس به دو ساختمان مجاور سرایت کرد. ساکنان این ساختمان‌ها به سرعت خود را از پنجره به بیرون پرتاب کردند تا از شعله‌های سوزان در امان باشند.

این آتش که ساعت ۴:۳۰ به وقت محلی آغاز شد در نهایت پس از چهار ساعت تلاش ماموران مهار شد. دو جسد از زیر آوار خارج شدند که هنوز هویت آن‌ها شناسایی نشده است. ۲۲ نفر نیز در این حادثه زخمی شدند که جراحت‌های دست‌کم چهار نفر از آن‌ها جدی است.
پربازدیدترین آخرین اخبار