آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۰۳۵۲
وزیر تجارت انگلیس:

برگزیت به «سونامی سیاسی» در انگلیس منجر می‌شود

مقام ارشد دولت انگلیس هشدار داد که موضوع «برگزیت» سرانجام شکاف عمیقی را بین پارلمان و مردم این کشور ایجاد می‌کند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزیر تجارت انگلیس روز یکشنبه هشدار داد در صورتی‌که دولت به تصمیم رای دهندگان برای خروج از اتحادیه اروپا توجه نکند، این کشور با یک «سونامی سیاسی» مواجه خواهد شد.

«لیام فاکس» وزیر تجارت انگلیس یکشنبه در یادداشت منتشر شده در روزنامه «ساندی تلگراف» نوشت: «شکست در عدم تحقق وعده‌ها درباره برگزیت، شکاف عمیقی را بین پارلمان و مردم ایجاد می‌کند؛ شکافی در نظام سیاسی که پیامد‌های ناشناخته دارد.»
 
توافق برگزیت (طرح خروج از اتحادیه اروپا) که «ترزا می» نخست وزیر انگلیس مدت‌ها در پی اجرای آن است بعد از مشاجره هفته گذشته وی با مجلس عوام و رد آن از سوی قانونگذاران، اینک به بن بست رسیده است.

برخی قانونگذاران در پی این هستند تا انگلیس در طرح خود جهت خروج از اتحادیه اروپا که قرار است ۲۹ مارس (۹ فروردین ۱۳۹۸) اجرایی شود، تعویق بیاندازد تا سیاستمداران این کشور در این زمینه به توافقی دست یابند.

ترزا می‌قرار است روز دوشنبه با حضور در پارلمان چگونگی تغییر برنامه‌های خود درباره این توافق را به اطلاع قانونگذاران برساند، هرچند که شواهد کمی از تغییرات بنیادین در برنامه‌های وی مشاهده می‌شود.

برگزیت در چند ماه گذشته مهمترین مساله احزاب سیاسی و حامیان و مخالفان این طرح بوده و باعث ایجاد تنش‌های زیادی در انگلیس شده است. مجلس عوام انگلیس سه‌شنبه (۲۵ دی‌ماه) با ۴۳۲ رأی مخالف و ۲۰۲ رأی موافق، طرح دولت این کشور برای خروج از اتحادیه اروپا را رد کرد.

این در حالی است که جدیدترین نظرسنجی‌ها حکایت از مخالفت ۵۶ درصدی مردم انگلیس با برگزیت دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار