برخي افراد در فضاي رقابت و پيشرفت، با رويکرد تخريبي وارد ميدان مي شوند
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از همدان، کرم رضا پيريايي عصر روز گذشته در جمع خواهران حوزههاي علميه استان همدان، اظهار داشت: براي انجام امور و شكلگيري كارشناسي هر موضوعي، نيازمند پرورش بستر هايي در جهت توليد مصاديق نرم افزاري فرهنگي هستيم و در اين راستا معاون سياسي - امنيتي در مسائل حوزههاي علميه حكم قائم مقام استاندار را دارد.
وي با اشاره به اين كه براي انجام كارها ابتدا بايد برنامهريزي كرده و به يك انسجام كامل دست يابيم، افزود: در اين زمينه بايد افراد موفق مجموعههاي كاري معرفي شوند كه اين خود بهترين شيوه تقدير است.
استاندار همدان با بيان اينكه وجود افراد هوشمند در جامعه بسيار تعيينكننده هستند، گفت: وجود حجت الاسلام فاضليان، رئيس حوزه علميه خواهران منطقه 8 به عنوان كسي كه در تحصيل امور و مجموعههاي علمي و ديني حوزه نقش تعيينكنندهاي دارد، مايه مباهات بوده و ارزشمند است.
پيريايي خاطرنشان كرد: در خصوص حوزههاي علميه مسئله، بسيار مهم تر از موضوعات سختافزاري و مسائل فيزيکي است و نبايد با پرداختن به ابعاد سخت افزاري از اساس و شالوده ها باز بمانيم و از محتوا غافل شويم.
وي عنوان کرد: در جامعهاي كه ارتباط مستقيمي با تعاليم الهي دارد بايد براي ساختن افرادي كه معناي واقعي انسان را دارند، تلاش كرد كه در اين راستا مراكز آموزش عالي چون حوزههاي علميه بايد براي انسانسازي مباحث مهم نرمافزاري را در چارچوبي مشخص تعريف كنند.
استاندار همدان تأكيد كرد: بايد به دنبال آن باشيم كه چگونه ميتوان تفكر متعالي را در جامعه بسط و گسترش داد، لذا اين تفکر بايد از گستره حوزهها و مراكز عالي فراتر رفته و هر چه بيشتر در جامعه رشد و نمو پيدا كند.
پيريايي افزود: بايد در پژوهشها از تعابيري استفاده كنيم كه منجر به نشاط شود و در اين راستا ميتوان از نشاط ائمه نمونه آورد و به جامعه و جوانان عرضه كرد تا معناي نشاط حقيقي را درك كنند.
وي خطاب به مسئولان حوزه علميه خواهران تأكيد كرد: شما بايد فضاي نرمافزاري را ايجاد كنيد که به پهناي فطرت وسعت داشته باشد./انتهاي پيام/