آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۲۸۰۵
از سوی یک شرکت دانش‌بنیان؛

نیاز‌های دارویی کشور با نگاهی نوآورانه تامین می‌شود

یک شرکت دانش بنیان داخلی با سابقه‌ای چندین ساله دارو‌های مورد نیاز و ضروری کشور را با نگاهی نوآورانه تولید می‌کند.
نیاز‌های دارویی کشور با نگاهی نوآورانه تامین می‌شود
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان داخلی سال ۷۸ با هدف خدمت به نظام سلامت و تولید دارو‌های مورد نیاز و ضروری کشور تاسیس شد که با نگرشی نوآورانه و توجه ویژه به کیفیت، اقدام به تولید دارو‌های مورد نیاز کشور کرده است.
 
تولید سنتز ماده اولیه دارویی نیتروگلیسرین و همچنین تولید انبوه قرص پیوسته رهش نیتروگلیسرین یکی از مهم‌ترین موفقیت‌های این شرکت است.

این شرکت، از معدود شرکت‌های دارویی است که با رعایت اصول و استاندارد‌های تولید محصولات دارویی موفق به اخذ گواهی استقرار اصول بهینه تولید (GMP) در محصولات دارویی شده است. به گفته امیر اسماعیل ثقفی‌نیا مدیر عامل شرکت درسا دارو، تولید گرانول نیتروگلیسرین آماده پرس ۱/۶ % قرص پیوسته رهش براساس آخرین استاندارد بین المللی PIC/S از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت یکی از افتخارات شرکت ما است.

وی افزود: قرص‌های پیوسته یا آهسته رهش، فرآورده ‏های دارویی هستند که به گونه‏ ای خاص تهیه شده‏ اند و ماده مؤثر خود را به صورت تدریجی و طی مدت معینی رها می‌کنند. هر گاه امکان مراجعه منظم بیمار برای دریافت درمان‏ های تزریقی مکرر وجود نداشته باشد، فرآورده‏ های آهسته رهش مورد استفاده قرار می‏گیرد.

ثقفی نیا در ادامه بیان کرد: ظرفیت‌هایی که در صنعت داروسازی به وجود آمده تقریبا سه برابر نیاز کشورمان است و با توجه به ظرفیت‌های ایجاد شده عملا کسری وجود ندارد و صنعت دارویی توانمندی پاسخگویی به نیاز‌های کشور را دارد.

این فعال دانش بنیانی همچنین تصریح کرد: تولید دارو‌های انسانی مانند دارو‌های سیستم قلب و عروق، آنتی بیوتیک‌های ماکرولیدی، پایین آورنده‌های قند خون، دارو‌های سیستم تنفسی و ... از جمله محصولات شرکت ما است.

وی ادامه داد: تولید مکمل‌های تغذیه‌ای نیز از دیگر محصولات تولید شده در شرکت است. در ایران با وجود جوانان توانمند می‌توانیم به توسعه بازار داخلی دارو، امید بسیاری داشته باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار