
رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان:
۶۷۵ مقاله در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان چاپ شد/ جذب دانشجوی دکتری در رشتههای محیط زیست، جنگلداری و شیلات
رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان گفت: در مجموع دوره فعالیت این دانشکده، ۶۷۵ مقاله بینالمللی، داخلی و مقاله کنفرانسی توسط همکاران هیأت علمی این دانشکده به چاپ رسیده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، برزان بهرامی کمانگر رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان در رابطه با عملکرد، فعالیتها و چشم اندازهای آینده دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان، گفت: دانشکده منابع طبیعی از سال ۱۳۷۷ با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی و در ۲ رشته جنگلداری و مرتعداری فعالیت خود را آغاز کرد.
وی گفت: در سال ۱۳۸۵ دانشکده منابع طبیعی به صورت مستقل از دانشکده کشاورزی جدا شد و این دانشکده با چهار رشته شروع به کار کرد و ۱۲ هیأت علمی استادیار داشت.
رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان با بیان اینکه به تدریج در طی این سالها اعضای هیأت علمی دانشکده به ۳۲ نفر رسید، افزود: از این ۳۲ نفر در حال حاضر ۲۲ نفر استادیار و ۱۰ نفر نیز مرتبه دانشیاری داشته و در دانشکده فعالیت دارند.
بهرامی کمانگر با اشاره به تعداد دانشجویان در حال تحصیل این دانشکده، تصریح کرد: هم اکنون ۶۰۰ الی ۶۲۰ نفر دانشجو در ۲ مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد داریم و هفت رشته کارشناسی در منابع طبیعی فعال بوده و در رشتههای جنگلداری، مرتعداری، شیلات، محیط زیست، آب و هواشناسی، ژئومورفولوژی و جغرافیای طبیعی و همچنین در مقطع کارشناسی ارشد، ۱۵ گرایش هر سال پذیرش دانشجو داشته دارد.
به گفته وی، برنامهای که برای توسعه دانشکده داریم جذب دانشجو در رشتههای محیط زیست، جنگلداری و شیلات در مقطع دکتری بوده امیدواریم در سالهای آینده بتوانیم در این مقاطع جذب دانشجو داشته باشیم.
بهرامی کمانگر با اشاره به تعداد مقالات خروجی این دانشکده، اظهار داشت: در مجموع دوره فعالیت این دانشکده، ۶۷۵ مقاله بین المللی، داخلی و مقاله کنفرانسی توسط همکاران هیأت علمی دانشکده به چاپ رسیده است.
وی افزود: از این تعداد مقاله ۱۶۴ مقاله GCR و ۳۴۴مقاله ISC بوده وهمچنین همکاران منابع طبیعی تعدادی اختراعات و نوآوری از جمله ۱۲ ثبت اختراع داشته اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.