کد خبر:۷۴۲۹۵۰
قاسمی در گفتگو با شبکه روسی:

ایران بازنگری در برجام را حق خود می‌داند/ هنوز امیدهایی وجود دارد که اروپا بتواند به تعهداتش عمل کند

سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت که تهران به رغم تاخیر اروپایی‌ها در ایجاد ساز و کار مالی مشترک جهت دور زدن تحریم‌های آمریکا، به آن امیدواراست.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «بهرام قاسمی»، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت که اگر کشورهای غربی به تعهدات خود در توافق هسته‌ای پایبند نباشند، تهران در این توافق بازنگری خواهد کرد.

او شامگاه چهارشنبه (دهم بهمن) در گفت‌وگو با شبکه روسی «روسیا الیوم» در مورد تأخیر کشورهای اروپایی در ایجاد مکانیزم مالی جهت تبادلات تجاری گفت که به رغم این تأخیر، تهران همچنان به ایجاد این مکانیزم خوش‌بین است.

قاسمی گفت که ایران تلاش می‌کند آثار مخرب تحریم‌های آمریکا علیه خود را خنثی کند و ایران توانایی این کار را دارد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران با بیان اینکه ایران چهار دهه است که از سوی آمریکا تحریم می‌شود، اظهار داشت که تهران هر گزینه‌ای را که به نفع مردمش باشد در مورد برجام انتخاب خواهد کرد.

او گفت: «هنوز امیدهایی وجود دارد که اروپا بتواند به تعهداتش عمل کند و [توافق هسته‌ای] پابرجا بماند. در غیر این صورت ما می‌توانیم و این حق ماست که در مورد آینده رفتاری خودمان در قبال برجام و دیگر مسائل مجددا سیاست‌هایمان را بررسی و بازنگری کنیم».

سخنگوی وزارت خارجه ایران در پاسخ به سؤالی که آیا احتمال دارد عراق به صحنه‌ای برای رویارویی تهران و واشنگتن تبدیل شود یا نه گفت که این ملت و حکومت عراق است که سرنوشت و سیاست های خود را تعیین می‌کنند و ایران امیدوار است همانگونه که در شرایط دشوار در کنار ملت و دولت عراق ایستاد، آن‌ها نیز در این مورد با تهران همکاری داشته باشند.

بهرام قاسمی گفت که ایران به دنبال برقراری روابط خوبی با همسایگان خود است و به همکاری‌های خود با کشورهای منطقه ادامه خواهد داد.

او در مورد گزارش‌ها و شایعات در مورد همکای نظامی بین روسیه و ایران در سوریه نیز گفت که این گونه گزارش‌ها با هدف جنگ روانی و به هم زدن روابط بین دو کشور منتشر می‌شود.

قاسمی گفت که تهران با مسکو در مورد سوریه مشکلی ندارد و تنها مشکلات کوچکی بود که هر دو این مشکلات را پشت سر گذاشتند.

او گفت که ایران با مرور زمان اشتراکات خود با روسیه و ترکیه را بیشتر کرد و همکاری بین این کشورها در سوریه نتیجه داد. قاسمی گفت: «برخی از همکاری ما با روسیه در مبارزه با تروریسم ناراحت هستند».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۴
"هنوز امیدهایی وجود دارد که اروپا بتواند به تعهداتش عمل کند"؟؟؟! لعنت به این دیپلماسی! اروپا نمی تواند چون نمی خواهد! خواستن توانستن است.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار