آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۳۰۵۹

موگرینی: اتحادیه اروپا آماده اعمال تحریم‌های هدفمند علیه ونزوئلا است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خبر داد که این اتحادیه طی روز‌های آینده تحریم‌هایی را علیه ونزوئلا اعمال خواهد کرد.
 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز پنجشنبه گفت: در صورتی که تحولات در ونزوئلا به سوی نتایج دموکراتیک نرود، اتحادیه اروپا آماده توافق درباره تحریم‌های هدفمند علیه این کشور طی روز‌های آینده است.

وی افزود که اتحادیه اروپا توافق کرد که گروه تماس بین‌المللی درباره ونزوئلا که شامل برخی کشور‌های آمریکای لاتین است تشکیل شود که این گروه به دنبال مداخله کردن نیست بلکه تلاش خواهد کرد که گفتگو را میاد طرف‌ها به پیش ببرد و نخستین نشست آن نیز هفته آینده برگزار خواهد شد.

همچنین پارلمان اروپا امروز (پنجشنبه) با تصویب قطعنامه‌ای «خوان گوایدو» رهبر مخالفان ونزوئلا را رسما به عنوان رئیس‌جمهور این کشور معرفی کرد.

دولت آمریکا و متحدانش هفته گذشته خوان گوایدو که بی‌توجه به نتایج انتخابات سال گذشته خود را «رئیس‌جمهور موقت» ونزوئلا خوانده، به رسمیت شناخته و از «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا خواسته‌اند از قدرت کناره‌گیری کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۷
تحریم تا تسلیم! هدف اروپایی ها هم همان هدف آمریکایی هاست. چرا تو ایران بعضی خود را به نفهمی زده اند؟
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۲
این میدونید یعنی چی!!؟ یعنی اینکه ی روحانی! درخواست و زیاده خواهی بعدی اروپا برای برقراری کانال مالی قطع رابطه سیاسی یا حداقل تجاری ایران با ونزوئلاست

بالاخره اروپا اگه تحریم کنه ونزوئلا رو انتظار خواهد داشت ایران هم از او تبعیت کنه وگرنه کانال مالی بی کانال مالی

اگر چنین چیزی رخ بدهد چه پشت پرده و چه آشکارا ، و ی ظریف هم قبول کنه یعنی دخالت و مانع تراشی اروپا در مسائل تجاری بین ایران و کشورهای امریکای لاتین
یعنی اروپا به این راحتی از خر شیطان نمیاد پایین و آدم بشو نیست و همچنان زیاده خواه است
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار