آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۳۲۳۸

رئیس شورای اجرایی نُجَباء: از ظرفیت قانون اساسی برای اخراج آمریکایی‌ها استفاده می‌کنیم

الشمری در گفتگویی تلویزیونی تصریح کرد که گروه‌های مقاومت عراقی از ظرفیت قانون اساسی این کشور برای اخراج کامل نیرو‌های خارجی استفاده خواهند کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رئیس شورای اجرایی نُجَباء در گفتگوی اختصاصی با شبکه ماهواره‌ای "آسیا" اعلام کرد که این جنبش از همه ظرفیت‌ها برای اخراج نیرو‌های امریکایی از خاک عراق استفاده خواهد کرد.
 «نصر الشمری» با یادآوری این‌که مقاومت اسلامی عراق از سال ۲۰۰۳ با اشغالگران رودررو بوده، هشدار داد که نیرو‌های وابسته به امریکا قصد دارند با توسل به ترور، منافع واشنگتن را در عراق تأمین کنند.
 وی ضمن انتقاد از جریانات سیاسی عراق که اجازه دادند امریکا به بهانه مبارزه با داعش، تعداد نظامیان خود در این کشور را تا ۱۲ هزار نفر افزایش دهد، تصریح کرد: ما از ظرفیت قانون اساسی برای اخراج کامل نیرو‌های خارجی از عراق استفاده خواهیم کرد.
 عضو ارشد نُجَباء خطاب به برخی فرماندهان نظامی که معتقدند عراق به حضور نیرو‌های امریکایی محتاج است، گفت: چرا می‌خواهید با وابسته نشان دادن کشور، جایگاه میهن خود را تضعیف کنید؟!
 الشمری همچنین در واکنش به تبلیغات منفی معارضان علیه گروه‌های مقاومت شیعه، خاطرنشان ساخت: ما در مناطق سنی‌نشین غرب عراق طرفداران زیادی داریم. مردم جنگ‌زده موصل و سایر نقاط غربی کشور اوضاع نابسامانی دارند. حضور ما در آنجا قانونی و با هدف کمک‌رسانی و برقراری امنیت است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار