پيست اسكيت در زنجان احداث مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۳۳۳

پيست اسكيت در زنجان احداث مي‌شود

رئيس هيئت اسكيت استان زنجان گفت: در صورت تأمين اعتبار، پيست اسكيت 200 متري سرپوشيده زنجان احداث مي‌شود.

به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، عليرضا نصيري گفت: پروژه پيست سرپوشيده استاندارد اسكيت از مصوبات دور دوم سفر هيئت دولت به استان با اعتبار بالغ بر سه ميليارد و 500 ميليون تومان است كه در صورت تأمين اعتبار، شاهد احداث آن در زميني كه از سوي اداره كل تربيت بدني تعيين شده است، خواهيم بود.

وي با اشاره به اينكه سال گذشته اقدامات خوبي در بحث همگاني كردن رشته اسكيت استان صورت گرفت، تصريح كرد: امسال بر روي قهرماني تمركز كرده‌ايم تا بتوانيم با در اختيار داشتن توانمندي‌هايي همچون 80 مربي و 48 داور در اين رشته به موفقيت‌هاي روزافزون دست يابيم.

نصيري با تأكيد بر اينكه اسكيت استان زنجان در سال گذشته موفقيت‌هايي را در بحث رقابت‌هاي مختلف كشوري داشته است، اظهار داشت: كسب چندين مدال توسط قهرمانان ملي استان از جمله پوريا واحد، سجاد غلاميان، سينا ملك آرايي، جواد حسني، ارسلان منصوري‌نيا، اميرحسين مستندي و مهران بهرام عليان باعث شده است تا اسكيت زنجان در جايگاه ويژه‌اي قرار گيرد.

رئيس هيئت اسكيت استان زنجان افزود: همچنين در حال حاضر نيز پوريا واحد در اردوي تيم ملي اسكيت ايران براي شركت در بازي‌هاي آسيايي گوانجوي چين حضور دارد.

وي در خصوص حضور تيم اسكيت زنجان در رقابت‌هاي ليگ برتر باشگاه‌هاي كشور، گفت: با توجه به اينكه ليگ برتر امسال با حضور 13 تيم برگزار مي‌شود، بنابراين تيم زنجان توانست در مرحله انتخابي اين رقابت‌ها با قرار گرفتن در مكان پنجم، جواز حضور در ليگ برتر امسال را دريافت كند كه در صورت تأمين اعتبار با قدرت در مسابقات مذكور حضور پيدا مي‌كنيم./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار