کد خبر:۷۴۴۷۳۴
همزمان با چهل سالگی انقلاب؛

۴۰ سال فناوری و نوآوری ایران کتاب شد/ دستاورد‌های نظام علم و فناوری به روایت تصویر

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی از انتشار کتاب ۴۰ سال علم، فناوری و نوآوری کشور همزمان با چهلمین سال از پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پرویز کرمی دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی درباره رونمایی از کتاب رونمایی شده، گفت: این کتاب با نگاه به چهار دهه توسعه علم، فناوری و نوآوری در ایران اسلامی توسط نشر دانش بنیان فناور منتشر شده است. چرا که توسعه علمی و فناورانه در این سال‌ها اولویت همیشگی کشور بود و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بار‌ها تاکید کرده اند که شتاب حرکت علمی کشور نباید کاهش یابد یا متوقف شود.

حرکت به سوی اقتصاد مبتنی بر دانش است
کرمی در ادامه گفت: این تاکیدات چراغ راه تلاش‌های متخصصان در سال‌های پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شد. در سال‌های اخیر شاهد طی این مسیر و حرکت به سوی اقتصادی دانش بنیان، درون زا و صادرات گرا هستیم.

وی در ادامه به تشریح مسیر حرکت علمی در این سال‌ها پرداخت و بیان کرد: دهه ۷۰ نخستین گام‌ها در استقلال علمی و فناورانه برداشته شد. این مسیر در دهه ۸۰ به صورت هدفمند و با هدف توسعه علمی و فناورانه تعقیب شد تا اینکه در دهه ۹۰ با اجرای قوانینی همچون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان زیست بوم نوآوری و کارآفرینی کشور تقویت شد. در این دوره با شکل گیری زیر ساخت هایی، چون مراکز نوآوری و شتابدهنده‌ها رشد شرکت‌های نوپا و فرآیند تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه نیز توسعه یافت.

دستاورد‌های فناوری و نوآوری در چهار دهه به تصویر کشیده شد
مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین عنوان کرد: بنابراین در این کتاب سعی شده تا مروری اجمالی بر مهم‌ترین تلاش‌ها و دستاورد‌های ایران در حوزه علم، فناوری و نوآوری در چهار دهه اخیر در سه بخش مجزا داشته باشیم. بر این اساس در فصل نخست روند توسعه زیرساخت‌ها و منابع فناوری و نواوری در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی بررسی می‌شود.

کرمی با اشاره به اینکه دستاورد‌های نظام علم و فناوری در بخش دوم به تصویر کشیده می‌شود گفت: این فصل به دستاورد‌های جمهوری اسلامی ایران در انتشارات علمی، توسعه فناوری و نیز اقتصاد دانش بنیان می‌پردازد. در نهایت نیز فصل سوم نگاهی به مسیر پیش روی ایران در حوزه علم و فناوری است و تصویر الهام بخشی است که با توجه به پیشرفت‌های اخیر می‌توان انتظار داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار