آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۴۸۰۰

طرح سناتور‌های آمریکایی برای تحریم عاملان ترور خاشقجی

نمایندگان مجلس سنای آمریکا طرحی ارائه کرده‌اند که خواستار تحریم عاملان ترور جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد سعودی است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، گروهی از نمایندگان مجلس سنای آمریکا بار دیگر تلاش‌ها برای تنبیه مقام‌های سعودی به دلیل نقش‌آفرینی در ترور «جمال خاشقجی»، روزنامه‌نگار منتقد سعودی را آغاز کرده‌اند.

به نوشته پایگاه هیل، سناتور‌های آمریکایی طرحی معرفی کرده‌اند که خواستار اعمال تحریم علیه مقام‌های دخیل در ترور خاشقجی است. این طرح، به علاوه، خواستار قطع کمک‌های آمریکا به ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی در جنگ یمن است.

این طرح در شرایطی ارائه شده که دولت ترامپ طبق مفاد قانونی بایستی تا پایان وقت اداری روز پنجشنبه ارزیابی خود را از نقش محمد بن سلمان، ولی‌عهد سعودی در ترور خاشقجی ارائه می‌کرد. ترامپ که پیشتر نشان داده حفظ قرارداد‌های تسلیحاتی با عربستان سعودی را در اولویت قرار داده این ارزیابی را ارائه نکرد.

باب منندز، عضو ارشد دموکرات در مجلس سنای آمریکا در بیانیه‌ای گفت: «با عنایت به اینکه دولت ترامپ هیچ قصدی برای اصرار بر پاسخگو کردن قاتلان خاشقجی ندارد، وقت آن است که کنگره برای تحمیل تبعات واقعی و بازنگری در روابطمان با عربستان سعودی و ائتلاف سعودی در جنگ یمن پا پیش بگذارد.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار