مردم اردبيل پرچم رژيم صهيونيستي را به آتش كشيدند
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اردبيل، نمازگزاران اردبيلي بعد از اقامه نماز جمعه اين هفته اردبيل همزمان با سراسر كشور با راهپيمايي گسترده از ميدان مصلاي اردبيل تا چهار راه امام خميني اين شهر شعار ضدصهيونيستي سردادند.
راهپيمايان با در دست داشتن عكس امام و رهبري و پرچم فلسطين وبا سردادن شعارهايي نظير«اسرائيل مرگت باد آمريكا ننگت باد»،« فلسطين ملت حقپرست است اسرائيل محكوم به شكست است»،«لا اله الي الله»، «الله اكبر»، «مرگ بر اسرائيل»، «مرگ بر آمريكا»،«آمريكا و اسرائيل دشمن بدخواه ماست»، «اي رهبر گرامي بنگر كه حقپرستيم» و«حمايت از فلسطين حمايت از امام است آزادي فلسطين آزادي اسلام است» خشم ونفرت خود را از اقدام شنيع رژيم صهيونيستي اعلام کرده و از مجامع جهاني و بينالمللي خواستند حركت اخير رژيم صهيونيستي را محكوم کنند.
خاطر نشان مي شود:درپايان اين راهپيمايي قطعنامهاي در شش بند قرائت شد و شركتكنندگان براي كمك و عزيمت به غزه اعلام آمادگي کردند./انتهاي پيام/