کد خبر:۷۴۵۸۲۷
معتمدی:

۷ دانشکده دانشگاه امیرکبیر فضای لازم برای فعالیت‌های دانش بنیان را دارد/ تسهیل و تسریع فرآیند اعطای تسهیلات و صدور ضمانت‌نامه

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در این دانشگاه برنامه داریم موضوع دانش بنیانی را به دانشکده‌ها وارد کنیم تا فارغ التحصیلان و اساتید ارتباط نزدیک تری با موضوع دانش بنیانی داشته باشند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سیداحمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نشست با رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: این دانشگاه دارای برنامه راهبردی است که دستیابی به دانشگاه نسل سوم یکی از اولویت‌های این برنامه به شمار می‌رود.

وی افزود: با راه اندازی برج فناوری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تعداد شرکت‌های دانش بنیان فعال در این دانشگاه از ۱۰ شرکت به ۱۳۷ شرکت افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: درخواست استقرار شرکت‌های دانش بنیان در برج فناوری این دانشگاه روبه افزایش است و به دنبال طراحی مدل چابک برای جذب این شرکت‌ها هستیم.

معتمدی تصریح کرد: در برج فناوری این دانشگاه، بانک‌ها به عنوان سرمایه گذاران ریسک پذیر و شرکت‌های خارجی مانند شرکت سامسونگ حضور دارند.

وی عنوان کرد: برنامه داریم موضوع دانش بنیانی را به دانشکده‌های این دانشگاه وارد کنیم تا فارغ التحصیلان و اساتید ارتباط نزدیک تری با موضوع دانش بنیانی داشته باشند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ۷ دانشکده این دانشگاه فضای لازم برای فعالیت‌های دانش بنیانی را اختصاص داده اند و با کمک‌های دانشگاه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیش بینی می‌شود که طرح ورود مسئله دانش بنیانی به دانشکده‌های دانشگاه تا اردیبهشت ماه فعال شود.

معتمدی تاکید کرد: ظرفیت ساختمان معاونت پژوهشی این دانشگاه قرار است به برج فناوری این دانشگاه اختصاص داده شود که درحال مذاکره با شهرداری برای انجام امور اداری هستیم.

وی گفت: امیداوریم طی ۶ ماه آینده ظرفیت برج فناوری این دانشگاه دو برابر شود.

در ادامه این نشست، حسینی تودشکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گفت: باتوجه به اینکه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به دنبال توسعه فعالیت‌های فناورانه هستیم بنابراین طبق مذاکره صورت گرفته با وزارت علوم، موافقت اولیه برای راه اندازی پارک علم و فناوری در اطراف دانشگاه کسب شده است.

وی عنوان کرد: پیش بینی می‌شود طی چند ماه آینده مجوز راه اندازی این پارک به دانشگاه اعطا شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گفت: بخشی از دفاتر تحقیق و توسعه بانک‌های ملت، آینده و ملی و همچنین برخی از صنایع در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و برج فناوری ایجاد شده است.

علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه تسهیل و تسریع فرآیند اعطای تسهیلات و صدور ضمانت‌نامه از مهمترین برنامه‌های صندوق نوآوری و شکوفایی محسوب می‌شود، تصریح کرد: برون سپاری خدمات صندوق و واگذاری آن‌ها به نهاد‌هایی خصوصی به ویژه صندوق‌های پژوهش و فناوری در دستور کار صندوق است.

وحدت با توجه به اینکه دبیرخانه گارکروه صندوق‌های پژوهش و فناوری در صندوق نوآوری و شکوفایی مستقر است، گفت: بر اساس سیاست‌های جدید، صندوق نوآوری و شکوفایی می‌تواند تا ۹ برابر سرمایه اولیه صندوق‌های پژوهش و فناوری به آن‌ها اعتبار اختصاص دهد. این صندوق‌ها دارای دو ویژگی خاص هستند که یا در حوزه جغرافیایی خاصی (اکثر استان‌ها) حضور دارند و یا در زمینه ویژه‌ای مانند تجهیزات پزشکی یا انرژی و ... فعالیت می‌کنند که با این خط اعتباری می‌تواند در حوزه تسهیلات عملکرد خود را افزایش دهند.

به گفته وی صندوق نوآوری و شکوفایی در صدد است با بهره گیری از ظرفیت‌های صندوق‌های پژوهش و فناوری، مراجعه شرکت‌های دانش بنیان را به صندوق نوآوری و شکوفایی به حداقل برساند.

این نشست با بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر پایان یافت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار