انتقام جویی عجیب از مرد همسایه در تلگرام
رییس پلیس فتا از دستگیری مرد همسایه که با انتشار تصاویر و مطالب کذب باعث بیآبرویی یکی از اهالی منطقه اکباتان شده بود دستگیر شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ تورج کاظمی، رییس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: اوایل بهمن ماه سال جاری مردی به نام نادر با مراجعه به اداره پلیس فتا از انتشار تصاویر و مطالب دروغ در فضای مجازی تلگرام و چند گروه اجتماعی که اهالی شهرک اکباتان در آن فعالیت میکنند شکایت کرد و عنوان داشت که این مطالب باعث بیآبرویی او در محل زندگیاش شده است.
وی افزود: بدین ترتیب تیمی از ماموران پلیس فتا برای تحقیقات ویژه و کارشناسی وارد عمل شدند و در کاوشهای اطلاعاتی مشخص شد که مرد ۳۸ سالهای که از اهالی شهرک اکباتان است در این پرونده نقش داشته است.
سرهنگ کاظمی ادامه داد: ماموران با توجه به اینکه شاهین ۳۸ ساله در همسایگی خانه نادر است احتمال دادند که وی با فرضیه انتقام گیری دست به ساخت صفحه جعلی در شبکه تلگرام کرده و با انتشار مطالب و تصاویر دروغین باعث بیآبرویی وی در محل زندگیشان شده است.
رییس پلیس فتا تهران گفت: شاهین با دستور مقام قضایی به اداره پلیس احضار شد و وقتی در برابر مدارک و شواهد پلیسی قرار گرفت به ناچار لب به سخن باز کرد و ادعا کرد با نادر در یک بلوک زندگی میکنیم و که از چند روز قبل با هم دچار اختلاف شدیم و برای انتقام گیری شروع به بیآبرو کردن او کردم که پشیمانم و از نادر میخواهم که مرا ببخشد.
توصیه پلیسی
رئیس پلیس فتا تهران در پایان گفت: یکی از مهمترین مولفههای حقوق شهروندی قاعده احترام به جایگاه اجتماعی و حیثیتی افراد است، احترام به حقوق و جایگاه دیگران در فضای مجازی درواقع همان عمل و قائده در فضای حقیقی بوده و همانگونه که آدمی دوست دارد مورد توهین و تهمت قرار نگیرد باید نسبت به دیگران نیز همین احساس را داشته باشد و در هنگام عصبانیت زود تصمیم نگرفته تا در مقام قضاوت عجولانه قرار نگیرد، چون فضای مجازی یک فضای غیر امن است و یک مطلب یا تصویر به سرعت در گسترهای وسیع توزیع میشود باید از خودمان بپرسیم اگر میخواهیم چیزی را منتشر کنیم آیا به موجب آن، اسرار حیثیت دیگران افشاء میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.