ريزش برخي افراد، خللي در عزم راسخ ملت به وجود نياورده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۶۵۶
مدرس حوزه علميه قم:

ريزش برخي افراد، خللي در عزم راسخ ملت به وجود نياورده است

مدرس حوزه علميه قم گفت: حضرت آيت‌الله خامنه‌اي 21 سال كشتي انقلاب را هدايت مي‌كنند و در طول اين مسير افرادي از اين كشتي پياده شده‌اند؛ اما ريزش اين افراد خللي در عزم راسخ ملت به وجود نياورده است.

حجت‌الاسلام كمال‌الدين حسيني در گفت و گو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در شيراز، با بيان اينكه بعد از انتخابات در نهم دي ماه سال گذشته مردم ميزان محبت به رهبري را نشان دادند، اظهار داشت: پس از گذشت 31 سال از عمر انقلاب و 21 سال از ارتحال امام هنوز شعار ملت ايران «ما اهل كوفه نيستيم، علي تنها بماند» است.

وي حضور ميليوني مردم در نماز جمعه تهران كه به امامت ولي امر مسلمين جهان برگزار شد و نحوه برخورد امت قبل و بعد از خطبه‌ها را تيري بر چشم دشمنان دانست و افزود: به كوري چشم دشمنان، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي 21 سال كشتي انقلاب را هدايت مي‌كنند كه در طول اين مسير افرادي از اين كشتي پياده شده‌اند؛ اما ريزش اين افراد خللي در عزم راسخ ملت به وجود نياورده است.

اين مدرس حوزه علميه قم با بيان اينكه امام خميني (ره) به مردم عزت داد، دين را از مهجوريت درآورد و شعار نابودي رژيم صهيونيستي را سر داد، تصريح کرد: شعار «مرگ بر اسرائيل» مردم تركيه، قاطعانه ايستادن حزب‌الله لبنان در مقابل اسرائيل و روحيه مبارزه با اسرائيل به بركت وجود امام خميني(ره) است. 

حسيني بيان كرد: زير چتر ولايت حق رفتن، عزت دنيا و آخرت را براي ما به وجود مي‌آورد و كسي كه زير چتر ولايت حق نرود، ذليل مي‌شود.

وي با اشاره اينكه افرادي كه رابطه خانوادگي با ولي حق داشته باشند، وظايف ويژه‌اي را دارند، گفت: پيوند ولايتي با ولي يعني انسان زير چتر ولي حق برود و ولايت ولي حق را قبول كند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار